Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρήκε τη Ζιζέλ του
Showbiz

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρήκε τη Ζιζέλ του

Ζει τον μεγάλο έρωτα και δεν το κρύβει. Εδώ και μερικούς μήνες ο Στράτος Τζώρτζογλου βιώνει μερικές από τις πιο γεμάτες και ουσιαστικές στιγμές της ζωής του. Αιτία, η σύντροφός του και καταξιωμένη ανά τον κόσμο φωτογράφος Ζιζέλ Λούμπζεν.


Οι δυο τους βρέθηκαν για πρώτη φορά πριν από έναν χρόνο κατά τη διάρκεια επαγγελματικών επαφών του ηθοποιού και από την πρώτη στιγμή αναπτύχθηκε μια μοναδική χημεία μεταξύ τους.

Η αρχική φιλία μετατράπηκε σε ερωτική έλξη μερικούς μήνες αργότερα περί τα τέλη της άνοιξης, όταν και το ζευγάρι δέθηκε περισσότερο προετοιμάζοντας ένα μεγάλο φωτογραφικό κόνσεπτt που σχετίζεται με τον μύθο των Αμαζόνων. Στράτος και Ζιζέλ γνωρίστηκαν ουσιαστικά κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης που πραγματοποιήθηκε στην Πάρο και πρόκειται να ταξιδέψει ανά τον κόσμο, ξεκινώντας στα μέσα της επόμενης άνοιξης από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η Ζιζέλ Λούμπζεν θεωρείται μία από τις καλύτερες φωτογράφους σε υποθαλάσσια κόσνεπτ παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εκθέσεις της έχουν ταξιδέψει σε πολλές χώρες του πλανήτη και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά και αμερικανικά περιοδικά.


Ο ηθοποιός μάλιστα στήθηκε στον φωτογραφικό φακό τής αγαπημένης του υποδυόμενος τον Ηρακλή. «Είναι ευτυχισμένοι. Ο ένας εκτιμά, αγαπά θαυμάζει και σέβεται απεριόριστα τον άλλον» ομολογεί σε γνωστή καθημερινή εφημερίδα άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους. Οι δυο τους εξάλλου έχουν έναν ακόμη κοινό στόχο, αφού αγαπούν πολύ τη δουλειά τους και είναι συνεπείς αλλά και ολοκληρωτικά δοσμένοι σ’ αυτήν.



ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
Πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στο Λος Αντζελες, όπου η παγκοσμίου φήμης φωτογράφος έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και ο καταξιωμένος ηθοποιός πρόκειται να δοκιμαστεί σε διάφορα καινούργια πρότζεκτ.

Ο ίδιος πρόκειται να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια στη σχολή ενός από τους γνωστότερους καθηγητές ανά τον κόσμο, όπου έχουν πάει μερικοί από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων και ο Ξαβιέ Μπαρδέμ. Ο ηθοποιός ήδη είχε αποκτήσει μια πρώτη επαφή με γνωστούς κινηματογραφικούς παραγωγούς εκτός των συνόρων της Ελλάδας, αφού έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά φιλμ.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Ζιζέλ Λούμπζεν θα παραμείνουν στη Μέκκα του κινηματογράφου τουλάχιστον τους τρεις επόμενους μήνες, αφού στις αρχές Δεκέμβρη ο ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία-έκπληξη μεγάλου δημιουργού, άρα, θα πρέπει να μείνει για κάποιο διάστημα στην Ελλάδα. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε είναι συνεχίσουν να παραμένουν το ίδιο ευτυχισμένοι, γεμάτοι και δημιουργικοί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved