Αmy Winehouse: «Πέθανε από την έλλειψη αλκοόλ!»
Showbiz

Αmy Winehouse: «Πέθανε από την έλλειψη αλκοόλ!»

Σχεδόν δυο μήνες μετά τον ξαφνικό θάνατο της Amy Winehouse που σόκαρε την παγκόσμια showbiz, ο πατέρας της Mitch, κάνει μια εξομολόγηση-σοκ για το χαμό της πολυαγαπημένης του κόρης.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο πατέρας της Amy πιστεύει πως η 27χρονη τραγουδίστρια πέθανε εξαιτίας της έλλειψης του αλκοόλ: «Οτιδήποτε κι αν έκανε η Amy, το έκανε στην υπερβολή του. Έπινε ακραία, και ακραία ήταν η αποτοξίνωση στην οποία υπέβαλε τον εαυτό της».

Σε συνέντευξη του στο Associated Press, ο Mitch Winehouse αποκαλύπτει πως η Amy υπέφερε πολύ από την έλλειψη του ποτού. Ήταν τόσο έντονα μάλιστα τα στερητικά σύνδρομα που την έπιαναν, με αποτέλεσμα να χάνει πλήρως την συνείδηση της και την αίσθηση του περιβάλλοντος. Παρ΄όλ΄αυτά, όταν ήταν νηφάλια, «βρισκόταν στην κορυφή του κόσμου. Ένιωθε πολύ ευτυχισμένη».

Η άποψη αυτή του πατέρα της 27χρονης τραγουδίστριας, συγκλίνει κατά πολύ με τις τοξικολογικές εξετάσεις που βγήκαν στα τέλη Αυγούστου και αποδεικνύουν πως στο σώμα της Amy δεν υπήρχαν απαγορευμένες ουσίες, παρά μόνο ένα φάρμακο που χορηγείται σε όσους ασθενείς κάνουν αποτοξίνωση από το αλκοόλ.

Αν πάντως συμβαίνει αυτό, τότε σίγουρα ο θάνατος της Amy Winehouse αποτελεί τραγική ειρωνεία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved