Η Μαίρη Ακριβοπούλου βάφτισε την κόρη της
Showbiz

Η Μαίρη Ακριβοπούλου βάφτισε την κόρη της

Μόλις μια εβδομάδα μετά τις εκλογές αποφάσισε η Μαίρη Ακριβοπούλου να βαφτίσει την κορούλα της στην Θεσσαλονίκη όπου μένει μόνιμα το τελευταίο διάστημα και όπου ήταν υποψήφια βουλευτής του Πασοκ.

Έχοντας καταλάβει της ένατη θέση -με μικρή διαφορά από την όγδοη εκλόγιμη θέση- κάθε άλλο παρά απογοητευμένη είναι η νεαρή ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ενεργά στην πολιτική. Και καθώς είχε ήδη προγραμματίσει την βάφτιση της κόρης της για τις 10 Οκτωβρίου, το Σάββατο που μας πέρασε υποδέχτηκε στενούς φίλους και συγγενείς στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχοντας στην αγκαλιά της την 4,5 μηνών κόρη της, η Μαίρη Ακριβοπούλου έλαμπε στην κυριολεξία από ευτυχία. Στον εντυπωσιακό Ναό δεν υπήρχε στολισμός για την βάφτιση, μια απόφαση της ίδιας της νεαρής μαμάς που προτίμησε να δωρίσει τα χρήματα που θα ξόδευε για τον στολισμό σε ξενώνα για ανύπαντρες μητέρες και τα χρήματα που θα ξόδευε για τις μπομπονιέρες στο Ίδρυμα Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.

Η βάφτιση ξεκίνησε στις 5 ακριβώς, όπως αναγραφόταν και στην πρόσκληση, χωρίς ούτε ένα λεπτό καθυστέρηση. Η μικρή, που πήρε το όνομα Κατερίνα -από την αδερφή της γιαγιάς της Μαίρης Ακριβοπούλου- ήταν ένα από τα πιο ήσυχα μωρά που έχουμε δει σε βάφτιση. Δεν έκλαψε σχεδόν καθόλου και έδειξε να απολαμβάνει το "μπάνιο" στην κολυμπήθρα. Έκλαψε για εκείνη ο...παππούς της που συγκινήθηκε ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του μυστηρίου. Μετά την βάφτιση ακολούθησε ένα party σε πολύ γνωστό μαγαζί της συμπρωτεύουσας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved