H πρώτη παγκόσμια αναγνώριση του Σταμάτη Κραουνάκη
Showbiz

H πρώτη παγκόσμια αναγνώριση του Σταμάτη Κραουνάκη

Μετά από πολλά εγκωμιαστικά σχόλια και μετά από μεγάλη απήχηση που είχε στον ιστοχώρο του YouΤube (πάνω από 14.000 άτομα το παρακολούθησαν σε λιγότερο από πέντε εβδομάδες) το Wonderland κυκλοφορεί για πρώτη φορά παγκοσμίως.

Το άλμπουμ «Wonderland» είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη και του συγγραφέα Μάριου Στυλιανάκη που εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Το τραγούδι ερμηνεύεται από την Καναδή τραγουδίστρια Rachael Owens που επίσης ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες. Το ομώνυμο τραγούδι συνδυάζει τη μελωδία του δημοφιλούς τραγουδιού του Σταμάτη Κραουνάκη «Πήρα κόκκινα γυαλιά» και τους αυθεντικούς αγγλικούς στίχους που έγραψε ο Μάριος Στυλιανάκης.Το τραγούδι και το φιλμάκι το έχουν ακούσει και παρακολουθήσει ευρέως στη Μεγάλη Βρετανία, στην Αυστραλία, στις Η.Π.Α. και στη Νέα Ζηλανδία. Επίσης, το τραγούδι έχει παιχτεί σε μπαράκια και κλαμπ στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. Επιπλέον, έχει αρχίσει η προώθησή του στο ραδιόφωνο. Οι παραγωγοί του ψηφιακού δίσκου βρίσκονται σε στάδιο διαπραγματεύσεων για να παραχωρήσουν τα δικαιώματα χρήσης του δημοφιλούς τραγουδιού σε κινηματογραφικές εταιρείες και μουσικούς παραγωγούς.
Στο παρόν στάδιο, το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή σε διάφορες ιστοσελίδες διάθεσης μουσικών άλμπουμ σύμφωνα με το music corner.
Ακούστε το:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved