Showbiz

Πιο hot celebrity η κόρη των Beckham

Τι κι αν μετράει μόλις 8 εβδομάδες ζωής και ακόμα δεν περπατάει και δεν έχει πει την πρώτη της λέξη; Η μοναχοκόρη του David και της Victoria Bekcham κατέκτησε την κορυφή της λίστας με τους πιο hot επώνυμους κάτω των 25 ετών!

Ποιά Lady Gaga και ποιός Justin Bieber; Ποιά Blake Lively και ποιός Keiron Williamson; Η Harper Beckham τους «έφαγε» όλους, ασχέτως που ούτε δόντια δεν έχει βγάλει ακόμα! Στην λίστα «InStyleHot 100», η μοναχοκόρη Beckham φαίνεται πως είχε καλό «βύσμα»: «θα γίνει ποπ σταρ, σχεδιάστρια ή αθλήτρια;», αναρωτιέται το περιοδικό, προσθέτοντας τα καλούδια που θα κληρονομήσει το 8μηνο βρέφος. Λίγο το έχεις με πατέρα τον David και μητέρα την Victoria;

Πίσω από την Harper βρίσκονται οι Zuma και Kingston Rossdale, στην τέταρτη θέση συναντάμε την Suri Cruise και στην πέμπτη την Keiron Williamson. Kι αν ψάχνετε την Lady Gaga, με τα εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και τους φανατικούς θαυμαστές, να σας πούμε ότι φιγουράρει στην 99η θέση, μία πιο πάνω από την Amanda Seyfried του «Mamma Mia»!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved