Έλενα Αναγιωτού: Δίπλα στην Ελένη Δήμου από τον Οκτώβριο
Showbiz

Έλενα Αναγιωτού: Δίπλα στην Ελένη Δήμου από τον Οκτώβριο

Μετά από ένα χρονικό διάστημα αποχής από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, η Έλενα Αναγιωτού επιστρέφει φέτος στην ιδιαίτερη πατρίδα της, πρώτον για να λάβει μέρος στο φιλανθρωπικό show του «Mega DanSing for You» και δεύτερον για να ερμηνεύσει το soundtrack της νέας δραματικής καθημερινής σειράς του Mega, Κόκκινη Γραμμή.

Το must επικοινώνησε με την ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η οποία μας είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να ερμηνεύσω το τραγούδι των τίτλων της συγκεκριμένης σειράς. Πρόκειται για μια μελωδική μπαλάντα, την οποία θα ακούσετε και στα ραδιόφωνά σας». Τους στίχους του τραγουδιού της Κόκκινης Γραμμής έγραψε η Ρεβέκκα Ρούσση, ενώ τη μουσική ο Ανδρέας Γεωργαλής.

Όσο για το τραγούδι, το τηλεοπτικό κοινό θα το ακούσει για πρώτη φορά στην πρεμιέρα της σειράς στις 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:30. Όσο για τα επόμενά της επαγγελματικά σχέδια, η Έλενα Αναγιωτού θα εμφανίζεται από τις αρχές Οκτωβρίου στη μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική στο Γκάζι της Αθήνας, δίπλα στην Ελένη Δήμου. Το τελευταίο διάστημα, η ταλαντούχα τραγουδίστρια επιλέγει τα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο πρώτο της προσωπικό album, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved