Τα παράπονα της Καλομοίρας από τον Γιώργο της
Showbiz

Τα παράπονα της Καλομοίρας από τον Γιώργο της

Όλα του γάμου δύσκολα για την Καλομοίρα, που μπορεί να κλείνει σχεδόν ένα χρόνο παντρεμένη με τον καλό της Γιώργο, αλλά μερικά… συζυγικά καθήκοντα, δεν μπορεί να τα συνηθίσει με τίποτα!

Η 26χρονη τραγουδίστρια, εξέφρασε τα… «παραπονάκια» της για τον Γιώργο Μπούσαλη, μέσω Twitter!

«Πρωί πρωί και ο σύζυγος μου με ρωτάει που είναι το μπλουζάκι του! Χριστιανέ μου… Πες πρώτα ένα καλημέρα…!!!», πόσταρε το Καλομοιράκι εμφανώς εκνευρισμένη!

Φανταστείτε την τώρα να έχει μόλις ξυπνήσει, με την «τσίμπλα στο μάτι», και τον σύζυγο της να τη ρωτά που είναι το ένα, που είναι το άλλο! Έξαλλη η Καλομοίρα, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι εξαντλημένη από τις πρόβες, μιας και προετοιμάζεται για το show της στην Αριζόνα, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα «ανέβασε» και νέο video από τις εντατικές της πρόβες όπου χαιρετά τους θαυμαστές της και μεταξύ άλλων τους λέει:

«Γεια σας παιδιά… Κάνουμε πρόβες εδώ και τρεις ώρες… Είμαι τόσο κουρασμένη… Έχουμε ετοιμάσει δυο τραγούδια. Το ένα είναι το “Στο δικό μου ρυθμό”, και το άλλο το “Παίζεις”. Αύριο θα ετοιμάσουμε μερικά ακόμα. Πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό, και ένα άλλο στυλ. Απλά ήθελα να σας πω γεια, γιατί κάνουμε διάλειμμα και έχω ιδρώσει πάρα πολύ. Περνάω πολύ ωραία». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved