Ποιος κρύβεται πίσω από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της Lady Gaga
Showbiz

Ποιος κρύβεται πίσω από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της Lady Gaga

Ένας από τους λόγους που η Lady Gaga είναι συνέχεια στο προσκήνιο, είναι σίγουρα οι «ξεχωριστές» εμφανίσεις της. Ποιος, όμως, κρύβεται από πίσω;

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της lady Gaga είναι ο Nicola Formichetti. Γεννημένος στο Τόκιο το 1977 ο Formichetti είναι γιος Ιταλού πιλότου και γιαπωνέζας αεροσυνοδού που γνωρίστηκαν ενώ δούλευαν στην Alitalia.Τα πρώτα χρόνια της ζωής του μοιράστηκαν μεταξύ της Ιταλικής και της Ιαπωνικής πρωτεύουσα .
Μόλις έκλεισε τα 12 οι γονείς του αποφάσισαν να τον βάλουν εσωτερικό σε σχολείο της Ρώμης κάτι που του στοίχισε πολύ λέγοντας με πίκρα ότι πίστευε ότι δεν τον ήθελαν στα πόδια τους. Ένοιωθε μεγάλη μοναξιά και το μόνο που ήθελε ήταν να δραπετεύσει .Στα 18 του εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο με την προοπτική να σπουδάσει αρχιτεκτονική, βέβαια σε λίγες μέρες τα παράτησε .
Ήταν δοσμένος στη μόδα. Όταν έκλεισε τα 30 του εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη και αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια ψυχοθεραπευτή για να αντιμετωπίσει κάποιες φοβίες που τον ταλαιπωρούσαν.
Το σκοτάδι και οι γυναίκες. Δούλευε κατεξοχήν ως σύμβουλος αντρικής μόδας .Ήθελε να κάνει τους άντρες να φαίνονται όμορφοι γιατί έτσι ντυνόταν και αυτός. Ο θεραπευτής λέγοντας του ότι το πραγματικό πάθος του ήταν η γυναικεία μόδα τον έκανε να θυμηθεί πως όταν ήταν μικρός ζωγράφιζε πάντα γυναικείες φιγούρες και φορέματα. Η μητέρα του ήταν η μούσα του και του αγόραζε την ιταλική Vogue.Ήταν ένα μικρό αγόρι της μόδας. Μετά προέκυψε το ζήτημα να μην θέλει να είναι πολύ γκέι οπότε προσπάθησε να γίνει αρχιτέκτονας και να κάνει κάτι πιο πρέπον. Πράγμα που δεν έγινε ποτέ.
Μετά την βοήθεια του θεραπευτή του γνώρισε την Gaga.Ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί και έτσι προέκυψαν οι «ιστορικές εμφανίσεις» της Gaga από την total εμφάνιση της από ωμό κρέας στα video music awards του MTV μέχρι την «ωδή» στον Alexander McQueen στο video clip του Bad romance.Μάλιστα, ηγείται του οίκου μόδας που έχει ανοίξει η διάσημη τραγουδίστρια, του οποίου οι εργαζόμενοι δημιουργούν αποκλειστικά τα ρούχα που πρόκειται να φορέσει. Πηγή: only

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved