Όλα όσα έγιναν στο 3ο fashion night out στην Αθήνα
Showbiz

Όλα όσα έγιναν στο 3ο fashion night out στην Αθήνα

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα η μεγάλη γιορτή της μόδας, γνωστή και ως Fashion’s Night Out. Δεκάδες επώνυμοι Οίκοι μόδας ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την στήριξη της αγοράς και την ενίσχυση των πωλήσεων, προσφέροντας φυσικά ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν.

Από την Ερμού μέχρι το Κολωνάκι, στήθηκε ένα τεράστιο party, με στιλιστικά events και εκπλήξεις, αλλά και δεκάδες επώνυμες κυρίες και επώνυμους να δίνουν το παρόν.

Από τις πρώτες που κατέφθασαν ήταν η Κατερίνα Στικούδη, η οποία επέλεξε total navy look με λευκό «καυτό» σορτσάκι, λευκό τοπ, μαντήλι και κόκκινο καπελάκι. Την εμφάνισή της συμπλήρωναν μαύρες γόβες με λευκά αστέρια. Μέσα στο κατάστημα των Dolce and Gabbana, όπου την εντοπίσαμε, είδαμε και την νικήτρια του Greek Idol Βαλάντω Τρύφωνος.

Με λευκό αέρινο ρούχο με δαντέλα στο τελείωμα και εντελώς διαφορετική από την εικόνα με την οποία την είχαμε συνηθίσει στο Νησί, κατέφθασε η Κατερίνα Λέχου, που επισκέφθηκε το μαγαζί του Οίκου Ralph Lauren. Μάλιστα, έμεινε για αρκετή ώρα, θέλοντας να μάθει τα πάντα για προσφορές και νέα της μόδας. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς το Κολωνάκι.

Με μπορντώ δερμάτινη φούστα και λευκό πουκάμισο «τσακώσαμε» και την Σίσσυ Φειδά, ενώ τον Οίκο Mulberry επέλεξε η Ελενα Παπαβασιλείου, με τζινάκι, λευκό φανελάκι και μπεζ ζακέτα.

Με ριγέ δημιουργία με έναν ώμο είδαμε και την Βίκυ Κουλιανού, ενώ ο Νεκτάριος Κιρκόπουλος, μας άφησε με το στόμα ανοικτό όταν μας αποκάλυψε ότι μόνον η τσάντα και τα παπούτσια του στοιχίζουν... 1200 ευρώ!

Μουσική νότα στην Βουκουρεστίου έδινε καθ´όλη την διάρκεια του event jazz μπάντα, ενώ το μεγάλο party σε cafe bar του Κολωνακίου αποτελεί την σφραγίδα ενός ακόμη επιτυχημένου fashion event στην πρωτεύουσα, που λίγα έχει να ζηλέψει από άλλες μεγάλες πρωτεύουσες μόδας.

Με κόκκινο super sexy κοντό φόρεμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την αγάπη της στην μόδα. Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alter κατέφθασε συνοδευόμενη όχι από τον Θέμη Σοφό, αλλά από την Αννα Λιβαθυνού, η οποία προτίμησε τις μαύρες αποχρώσεις.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, η Μαίρη Συνατσάκη παρουσίαζε την νέα κολεξιόν της εταιρείας BSB για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2011-2012.

Χαλαρή και ευδιάθετη, η Γωγώ Μαστροκώστα απόλαυσε το ποτό της με τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη. Εκεί ήταν και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία βρέθηκε στο κατάστημα του Οίκου Dior.

Με την τελευταία λέξη της μόδας ήταν ντυμένη η Ελλη Κοκκίνου. Κολάν με γυαλιστερό φόρεμα, μεγάλη ζώνη και τιγρέ τσάντα στον ώμο, must για τον φετινό χειμώνα είδαμε την τραγουδίστρια.

Γκρι αποχρώσεις επέλεξε η – πιο αδύνατη από ποτέ – Βίκυ Καγιά. Τζιν και μπλουζάκι με δαντέλα, τα οποία συνόδευσε από μαύρα μποτάκια. Δίπλα της ο σύζυγός της Νίκος Κριθαριώτης.

Φυσικά, από την μεγάλη διοργάνωση δεν έλειψε η ψυχή και ιθύνων νους Αντώνης Λυμπέρης, μοντέλα, αλλά και εκπρόσωποι της μόδας στην χώρα μας. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved