Αποκάλυψη – σοκ: Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια δήλωσε: «Μακάρι να αυτοκτονούσα» ;
Showbiz

Αποκάλυψη – σοκ: Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια δήλωσε: «Μακάρι να αυτοκτονούσα» ;

Φρίκη έχουν προκαλέσει τα μηνύματα της πασίγνωστης τραγουδίστριας στο Twitter, στα οποία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να... αυτοκτονήσει!

«Μακάρι να αυτοκτονούσα. Θέλω τόσο πολύ να πάω στον Παράδεισο. Το θέλω χρόνια. Αλλά δεν θέλω να εγκαταλείψω τα παιδιά μου. Αν μπορούσα να πεθάνω χωρίς εκείνα να μάθουν ότι πήρα μόνη μου τη ζωή μου θα το έκανα!», έγραψε το βράδυ της Πέμπτης η Sinead O´Connor, μετά από επίσκεψη στον ψυχολόγο της.

Η 44χρονη τραγουδίστρια -που γνώρισε μέρες δόξας την δεκαετία του ’90 και παγκόσμια επιτυχία με το «Nothing Compares To You»- αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα μετά το τρίτο της διαζύγιο, τον Μάρτιο. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως εξαιτίας του χωρισμού θέλει να κάνει συνέχεια sex, ενώ αναζητούσε παρτενέρ μέσω του blog της!

«Έχω κουραστεί. Είκοσι τέσσερα χρόνια μου φέρονται σαν να είμαι τρελή. Δεν αντέχω πια! Αν κάποιος γνωρίζει πώς μπορώ να αυτοκτονήσω χωρίς να μάθουν τα παιδιά μου ότι επρόκειτο για αυτοκτονία σας παρακαλώ πείτε μου», ήταν το δεύτερο tweet της Sinead.

Αν και ουδείς από το περιβάλλον της σχολίασε τα μηνύματά της, ο φόβος ότι θα αυτοκτονήσει είναι διάχυτος. Άλλωστε, στα 33 της χρόνια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved