Mick Jagger: Eκφράζει την αηδία του στους πολιτικούς μέσα από τραγούδι
Showbiz

Mick Jagger: Eκφράζει την αηδία του στους πολιτικούς μέσα από τραγούδι

Η δυσαρέσκεια προς το πολιτικό σύστημα και τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών είναι πλέον παγκόσμιο φαινόμενο. Mία από τις τέχνες στις οποίες αποτυπώθηκε από την πρώτη στιγμή αυτό το θέμα ήταν και η μουσική.



Αυτή τη φορά, ο Mick Jagger ήταν εκείνος που μέσα από το νέο του «δημιούργημα», το γκρουπ Super heavy και το κομμάτι «I can’t take it no more» επιτίθεται με όλη του την δύναμη στους πολιτικούς. Οι στίχοι του κομματιού, που ήδη κάνει θραύση στο you tube, αναφέρουν: «Δεν παλεύω άλλο αυτή την κατάσταση. Δεν παλεύω τους πολιτικούς. Ολοι εσείς οι ποταποί πολιτικοί που φωνάζετε ότι θέλετε και επιθυμείτε μετάνοια και σωστές αποφάσεις, με αηδιάζετε. Μου προκαλείτε εμετό. Στ’αλήθεια, με εξοργίζετε, με πνίγετε».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του τραγουδιστή, το τραγούδι δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποιον πολιτικό, αλλά ο ίδιος προβληματίζεται πολύ με τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων μηνών στο Λονδίνο, στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Ως γνωστόν, η Βρετανική πρωτεύουσα, συγκαταλέγεται στις πόλεις που μαστίζονται από ανεργία, απολύσεις και πολύ σκληρά μέτρα λιτότητας.

Στο ενδεχόμενο, οι Rolling Stones να εμφανισθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, εκείνος απάντησε: «Δεν το ξέρω ακόμη. Πάντως, ο Brian Adams είχε πει: Ο,τι δουλειά κι αν κάνεις δισκογραφικά, ποτέ μην την παρουσιάσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved