Το μεγάλο στοίχημα της Ζωής Λάσκαρη
Showbiz

Το μεγάλο στοίχημα της Ζωής Λάσκαρη

Είναι απρόβλεπτη και χαρισματική. Καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας της έχει αποδείξει περίτρανα ότι τολμά να τσαλακώνεται, να ανατρέπει την εικόνα της, να μη μένει σταθερή στις στερεότυπες συμβάσεις και να αναζητεί την επί της ουσίας δημιουργία.

Η Ζωή Λάσκαρη για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι ξέρει να ρισκάρει και δεν επαναπαύεται στον μύθο της. Η ηθοποιός μιλά σε καθημερινή εφημερίδα για το νέο μεγάλο στοίχημά της, την παράσταση «Ρόουζ» του Μάρτιν Σέρμαν, που πρόκειται να ανεβάσει τον Νοέμβριο στον πολυχώρο «Αθηναΐδα».

«Αν έχεις ζήσεις τον πόλεμο και έχεις επιζήσει, σίγουρα δεν θα καταλάβαινες τι χρειάζεται η δημόσια εικόνα…» αναφέρει στον μονόλογό της η ηρωίδα Ρόουζ και η σπουδαία ηθοποιός ομολογεί ότι «η Ρόουζ με επέλεξε. Είναι μια γυναίκα που φωνάζει για τη δύναμη του ανθρώπου, που ορθοποδεί, αν και ισοπεδωμένη, από τον οδοστρωτήρα της Ιστορίας του 20ού αιώνα. Ήταν ένα κάλεσμα που συνόψισε την ευλογία και την κατάρα μαζί. Γιατί θέλει να μιλήσει η Ρόουζ, θέλει να ακουστεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved