Φώτης και Μαρία: «Αισθανόμαστε κάπως συνωμότες με το κοινό»
Showbiz

Φώτης και Μαρία: «Αισθανόμαστε κάπως συνωμότες με το κοινό»

Με αφορμή τον νέο κύκλο της εκπομπής τους «Φώτης και Μαρία Live» μίλησαν στο περιοδικό «TV Έθνος», ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου.

Για τις αλλαγές που θα πραγματοποιήσουν φέτος στην εκπομπή τους, η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε: «Η περσινή χρονιά έκλεισε καλά και ελπιδοφόρα. Οι εντυπώσεις ήταν θετικές και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε στα ίδια πλαίσια. Θα υπάρχουν μερικά “φρεσκαρίσματα” και αυτό που θα έχουν στόχο είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε παρέα με τον τηλεθεατή, να συνωμοτούμε, να γελάμε, και να κάνουμε μια δίωρη παύση από όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν όλον αυτόν τον καιρό» ενώ από κοινού συμπλήρωσαν: «Όπως είπαμε και πριν, αισθανόμαστε κάπως συνωμότες με το κοινό. Από τα μηνύματα που έχουμε πάρει περιμένουν από εμάς να δούνε και να ακούσουν αυτό που θα έλεγαν και οι ίδιοι σε μια φιλική τους παρέα και αυτό προσπαθούμε να καταφέρουμε».


Η Μαρία αναφέρθηκε ειδικότερο στο περιεχόμενο της εκπομπής: «Πάντα σεβόμασταν, και αυτό θα κάνουμε και τώρα, ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα πραγματικά. Η σάτιρά μας αναφερόταν πάντα σε θέματα ελαφρά και προβλήματα του τύπου “έχασα το αυτοκίνητό μου και αυτό δεν ξέρει να γυρίσει πίσω”. Η τηλεόραση έχει πάντα μια ελαφρότητα με την οποία μπορείς να ασχοληθείς χωρίς να χρειάζεται να αυτολογοκριθείς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved