«Το Μήλο» στο θέατρο «Αθηνά»
Showbiz

«Το Μήλο» στο θέατρο «Αθηνά»

Μια μοντέρνα ρομαντική κομεντί πάνω στο αιώνιο θέμα των ανθρωπίνων σχέσεων και των δύο φύλων… κάνει πρεμιέρα στο θέατρο "Αθηνά"!  


Μετά την καλοκαιρινή επιτυχία «Οι Απελπισμένοι» ο Γιώργος Βάλαρης παρουσιάζει από τις 21 Οκτωβρίου στο θέατρο «ΑΘΗΝΑ», τη νέα του κωμωδία «ΤΟ ΜΗΛΟ» με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών γυναικών…ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με χιούμορ, συγκίνηση, τρυφερότητα, πολλές ανατροπές και πρωταγωνιστές τη Ναταλία Δραγούμη και το Θανάση Τσαλταμπάση!


Ο Γιάννης (Θανάσης Τσαλταμπάσης) είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος αν γίνει υποδιευθυντής σε δεκαπέντε χρόνια.
Η Σοφία (Ναταλία Δραγούμη) είναι φιλόδοξο στέλεχος καναλιού και θέλει να γίνει διευθύντρια αν όχι καναλάρχης!
Ο Γιάννης αναζητεί μια γυναίκα που δεν την ενδιαφέρουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του άντρα, ούτε το σπίτι ούτε το αυτοκίνητό του, και δεν ‘γράφει’ στο κούτελο ‘είμαι απελπισμένη γιατί πάτησα τα 30, παντρέψου με!
Η Σοφία θέλει ο άντρας της να είναι καθαρόαιμο αρσενικό, ψηλός, ωραίος, γυμνασμένος, πλούσιος, δυναμικός, μα πάνω από όλα, τρελά ερωτευμένος μαζί της, αφοσιωμένος σαν σκλάβος στην κυρία του…Υπάρχει ποτέ περίπτωση αυτοί οι δύο άνθρωποι να δαγκώσουν «το μήλο»…, να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια και να ευτυχήσουν; Είπαμε ότι η ζωή έχει χιούμορ, αλλά τόσο τρελό πια…;


Την θεατρική παράσταση σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης! Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Κων/νου Ζαμάνη, την μουσική- ηχητική επιμέλεια έχει ο Νίκος Ραμός! Η Έλενα Γεροδήμου χορογραφεί την θεατρική παράσταση, ενώ η παραγωγή ανήκει στις θεατρικές επιχειρήσεις Δημήτρη και Θοδωρή Μαροσούλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved