Γιώργος Θεοφάνους: «Πάω σε ψυχολόγο και έχω πάρει ηρεμιστικά»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Πάω σε ψυχολόγο και έχω πάρει ηρεμιστικά»

Μπορεί φέτος να μην τον δούμε στη μικρή οθόνη να γίνεται talk of the town με τα φαρμακερά του σχόλια για τους παίκτες του X-Factor ή τους συναδέλφους του κριτές, όμως ο Γιώργος Θεοφάνους φροντίζει ακόμα και έτσι να κάνει κάτι για να προκαλεί ντόρο γύρω από το όνομά του.

Έτσι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι το μέτρο δεν το έχει βρει ακόμα στα 43 του χρόνια και πρόσθεσε ότι πηγαίνει σε ψυχολόγο.

«Έχω βρει κάποιον άνθρωπο, ο οποίος πραγματικά πιστεύω έχει ένα χάρισμα, να κάνουμε μια συνομιλία μια ώρα, μια φορά την εβδομάδα που βρισκόμαστε και να με κάνει να μπω σε κάποιον προβληματισμό και να σκεφτώ τα πράγματα λίγο πιο βαθιά», είπε.

Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν δοκίμασε αρκετά πράγματα για να ηρεμήσει, όπως διαλογισμό, γιόγκα και όλα αυτά τα εναλλακτικά που κατά καιρούς γίνονται μόδα, αλλά τίποτα.

«Το μόνο πράγμα που μου ταιριάζει είναι που χαρίζω στον εαυτό μου τρεις μέρες το χρόνο, όχι παραπάνω και πάω στο Άγιο Όρος , κλείνω το τηλέφωνό μου, πάω σε μια σκήτη πάρα πολύ ψηλά που μένουν τέσσερις γέροντες όπου κάθομαι χωρίς τηλέφωνο», είπε, ενώ παραδέχθηκε ότι πρότυπό του είναι ο πατέρας του που ζει σε ένα σπίτι στο βουνό, τρώει τα ζαρζαβατικά που καλλιεργεί μόνος του και δεν χρειάζεται ηρεμιστικά για να αισθάνεται καλά, σε αντίθεση με τον γιο του που και ηρεμιστικά δοκίμασε, αλλά προκοπή δεν είδε. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved