Η Λάϊδη και η επεισοδιακή ηχογράφηση!
Showbiz

Η Λάϊδη και η επεισοδιακή ηχογράφηση!

«Γύρω στο 2000 η μοναδική Άντζελα Δημητρίου έκλεινε τη συνεργασία με την ΕΜΙ. Καθώς χρωστούσε ένα τελευταίο CD, αποφασίστηκε αυτό να είναι ένα live. Εκείνη συμφώνησε απρόθυμα, οι ηχογραφήσεις έγιναν κι έλαχε σε μένα να κάνω την τελική μίξη» θυμάται ο Σωκράτης Σουμέλας, και περιγράφει πώς μια ηχογράφηση με την τραγουδίστρια μετατράπηκε σε... γλέντι μέχρι πρωίας.

«Eντρομος διαπίστωσα πως στα πιο γνωστά σουξέ της, η Λαίδη έδινε μικρόφωνο στο κοινό, το πλήθος ούρλιαζε και δη φάλτσα στα ρεφρέν, και τραγούδια όπως τα «Σαββατόβραδα» ή το «Ποια Θυσία» δεν είχαν καθόλου τη φωνή της! Δεκάδες τηλεφωνήματα για να την πείσουμε να έρθει στο στούντιο να πει τα μέρη που έλειπαν και να διαλέξει φωτογραφία για το εξώφυλλο.
Έπειτα από πολλά παρακάλια συμφωνεί να έρθει μετά το θέατρο όπου εμφανιζόταν, στις 3 το πρωί! Η επόμενη μέρα εργάσιμη! Αλλά ποιος να πει «όχι»; Η Άντζελα ντυμένη χολυγουντιανή star μπαίνει κατευθείαν στο στούντιο, χωρίς να κοιτάξει φωτογραφίες, χωρίς να κοιτάξει καν εμάς, λέει τα 2 τραγούδια που δεν είχαν τη φωνή της και μετά μου λέει: «Βάλε την ταινία από την αρχή να ακούσω». Με το που ακούει την έναρξη από το πρώτο κομμάτι προστάζει τον ηχολήπτη: «Στοπ! Δεν είναι καλό! Γράφε!» (σημείωση: μια χαρά ήταν!) Και αρχίζει και ξανατραγουδάει με μία ανάσα όλο το δίωρο πρόγραμμα της παράστασης!
Εμείς κάπου στα μισά ξεχνάμε κούραση κι ότι σε 4 ώρες πρέπει να είμαστε πάλι στο γραφείο, βρίσκουμε και ένα ξεχασμένο ουίσκι και κάνουμε γλέντι στο στούντιο! Η Άντζελα μας βλέπει, ενθουσιάζεται κι αυτή και δίνει ρέστα! Μόνο η κοπέλα του marketing, που ήθελε μόνο να της δείξει τρεις φωτογραφίες, έπρεπε τώρα να υποστεί το λαϊκό ξεφάντωμα! Όταν ξημέρωσε η Λαίδη αποχώρησε, χολυγουντιανή star, όπως ήρθε. Πηγή: Radar

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved