Ο Monsieur Minimal live στο Μουσείο Ακρόπολης
Showbiz

Ο Monsieur Minimal live στο Μουσείο Ακρόπολης

Με μουσικές θα γεμίσει το Μουσείο της Ακρόπολης στις 23 Σεπτεμβρίου στις 20:00, καθώς στον προαύλιο χώρο του θα εμφανιστούν ο Monsieur Minimal και η προσκεκλημένη του Μαριέττα Φαφούτη.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής και αγαπημένο παιδί των ραδιοφώνων, o Monsieur Minimal, ο οποίος έχει ντύσει με την μουσική του, μεταξύ άλλων, την τηλεοπτική καμπάνια στην Αμερική της πασίγνωστης αλυσίδας τροφίμων Safeway και τα 13 διαφημιστικά σποτ του ΕΟΤ για την καμπάνια ΥΟU IN GREEC, επιστρέφει για να χρωματίσει με τις χαρούμενες και αισιόδοξες μελωδίες του το μεγαλύτερο σύμβολο της χώρας μας!

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση του πλαι στον Moby, για πρώτη φορά μαζί με την νεοσύστατη μπάντα του, θα εμφανιστεί στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Ακροπόλεως κάτω από την Ακροπολη για ένα και μοναδικό live. Θα παρουσιάσει καποια απο τα κομμάτια του ντεμπούτου album του Lollipop αλλά και του δεύτερου ελληνόφωνου album του Πάστα Φλώρα στην πιο αγνή και παράλληλα αναλογική μορφή τους με στόχο να δώσει μία νέα προοπτική σε όλα τα τραγούδια που ξεχώρισε και αγάπησε το ελληνικό κοινό. Πηγή: athensmagazine


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved