Γιώργος Θεοφάνους: «Είναι το τέλος του κόσμου ένα διαζύγιο;»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Είναι το τέλος του κόσμου ένα διαζύγιο;»

«Ένα διαζύγιο δεν είναι και το τέλος του κόσμου», δήλωσε στην εκπομπή της Μελίτας Μιχαηλίδου στον κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» ο Γιώργος Θεοφάνους αναφερόμενος στο διαζύγιό του με την Ευρυδίκη.


«Έβγαλα ότι είχα να βγάλω από τραγούδια μου και βγήκα πιο δυνατός. Δεν είναι το τέλος του κόσμου κι έτσι το αντιμετωπίσαμε κι εγώ και η Ευρυδίκη από την πρώτη στιγμή. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία του... θα πάρεις το παιδί 15 μέρες, θα το πάρω εγώ 15 μέρες. Γι’ αυτό και έχουμε ένα ισορροπημένο παιδί», είπε ο συνθέτης.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι τα πρώτα χρόνια του γάμου του με την τραγουδίστρια ήταν αρκετά δύσκολα, αφού δεν είχαν χρήματα για να φάνε και μεσημέρι και βράδυ: «Με την Ευρυδίκη τον πρώτο καιρό περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς που παντρευτήκαμε καλοκαίρι και δεν χρειάστηκε να αγοράσουμε παπλώματα και κουβέρτες», είπε χαρακτηριστικά.

Με τα χρόνια πάντως κατάφερε να δημιουργήσει μια περιουσία: «Κατάφερα να έχω ένα σπίτι και να’ χω κι ένα σπίτι να πηγαίνω με τα παιδιά το καλοκαίρι, όπως έχουν και οι περισσότεροι. Αλλά έχω και τα δάνειά μου», τόνισε.

Γιατί ναι και κοτζάμ Θεοφάνους τον έχει αγγίξει η κρίση: «Και ποιον δεν έχει χτυπήσει η κρίση. Έχω κάνει πάρα πολλές περικοπές και προσπαθώ και στα παιδιά να το εξηγήσω, ότι δεν γίνεται να έχουμε ότι θέλουμε», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved