Γιάννης Αθητάκης: Ο «Άδωνις» και «Mr. Manhunt» στο Σύδνεϋ με Ρήγα - Αποστόλου
Showbiz

Γιάννης Αθητάκης: Ο «Άδωνις» και «Mr. Manhunt» στο Σύδνεϋ με Ρήγα - Αποστόλου

O Γιάννης Αθητάκης, που έχει χαρακτηριστεί «Άδωνις» και κατάφερε να κατακτήσει επάξια ένα πολύτιμο τίτλο στο διεθνή διαγωνισμό Manhunt International 2007, τώρα κατακτά και κάτι ακόμη! Τον χώρο της υποκριτικής!


Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22 Ιουλίου του 1982 ο Γιάννης έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling, ενώ το 2006 κέρδισε τον τίτλο του Mr Manhunt Greece!
Το 2007 χαρίζει στην χώρα μας μια λαμπερή νίκη, στον διεθνή διαγωνισμό Manhunt International 2007, όταν ανάμεσα σε 51 αγόρια κατέκτησε την 3η θέση, ως 2ος αναπληρωματικός Manhunt International 2007 και τον τίτλο του Mr. Internet Popularity καθώς βγήκε νικητής και στην διαδικτυακή ψηφοφορία!
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική, έχοντας ήδη κάνει πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές εμφανίσεις, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικά spots όπως το «σήμα καμπάνα» γνωστής εταιρίας τηλεφωνίας! Τη φετινή σεζόν θα τον βρείτε στα «Κορίτσια με τα μαύρα» του Αξέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Πηγή: showtime-cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved