Απίστευτη τραγωδία για γνωστό ηθοποιό! «Έχασε» την 23χρονη κόρη του!
Showbiz

Απίστευτη τραγωδία για γνωστό ηθοποιό! «Έχασε» την 23χρονη κόρη του!

Τραγικές στιγμές ζει γνωστός ηθοποιός! Λένε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη τραγωδία από το να χάνει γονιός το παιδί του… Ο ηθοποιός αποχαιρέτησε την 23χρονη κόρη του, με το πένθος να έχει βυθίσει την οικογένειά του!

Ξημερώματα της Δευτέρας η κόρη του Νίκου Παπαναστασίου, Ευαγγελία ζαλίστηκε, έχασε τις αισθήσεις της και πέφτοντας στο δωμάτιό της χτύπησε στην άκρη του κρεβατιού. Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί έδιναν τιτάνιο αγώνα για να την κρατήσουν στη ζωή. Μάταια όμως. Ύστερα από τέσσερις ώρες αναμονής και αργού θανάτου για την οικογένεια στον προθάλαμο του χειρουργείου γονάτισαν στην κυριολεξία στην είδηση του θανάτου. «Τι να πω για αυτό το πλάσμα που έχασα! Ζω μια τραγωδία, αισθάνομαι ότι έχω τελειώσει. Δεν με ενδιαφέρει πια τίποτα… Όλοι με συμβουλεύουν να κάνω κουράγιο μόνο για το γιο μου, Αλέξανδρο που και εκείνος έχει πάθει σοκ από τον θάνατο της αδερφής του» ξεδιπλώνει τα συναισθήματά του με λυγμούς σε καθημερινή εφημερίδα ο Νίκος Παπαναστασίου.
Μάλιστα, ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πώς η κόρη του αντιμετώπιζε πρόβλημα βουλιμίας και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Η κατάσταση την είχε εξαντλήσει και συχνά είχε ζαλάδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved