Κωνσταντίνα: Επανασύνδεση με τον σύζυγό της μετά από δώδεκα χρόνια χωρισμού
Showbiz

Κωνσταντίνα: Επανασύνδεση με τον σύζυγό της μετά από δώδεκα χρόνια χωρισμού

Να που μερικές φορές συμβαίνουν στον έρωτα και την αγάπη ακόμα και τα πιο απίθανα, ειδικά όταν αυτά τα συναισθήματα είναι πολύ μεγάλα και παραμένουν δυνατά ακόμα και με το πέρασμα του χρόνου. Μία αγάπη που είχε φτάσει στον χωρισμό, μετά από δώδεκα χρόνια παίρνει και πάλι σάρκα και οστά.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα και τον σύζυγό της Βασίλη Δουκάκη που αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή. Έπειτα από δώδεκα χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης. Οι δυο τους διατηρούσαν -παρά τον χωρισμό- πολύ καλές σχέσεις, όμως τελευταία συνειδητοποίησαν ότι η παλιά φλόγα δεν έχει σβήσει και αποφάσισαν να προσπαθήσουν ξανά.

Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, οδοντίατρος στο επάγγελμα, παντρεύτηκαν το 1995 και απέκτησαν μια κόρη, τη Χριστίνα. Τέσσερα χρόνια αργότερα χώρισαν, γιατί ήταν αδύνατο να «συμβιβαστούν» τα ωράριά τους. Η Κωνσταντίνα δούλευε σκληρά, ενώ και η δουλειά του συντρόφου της ήταν απαιτητική. Βλέποντας ότι δεν μπορούσαν να συνυπάρχουν, ήρεμα και συναινετικά αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και κάποιους μήνες η Κωνσταντίνα μετακόμισε στα βόρεια για να περνάνε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί. Φαίνεται ότι η πρόβα επανασύνδεσης έχει πετύχει 100%. «Δείχνουν ευτυχισμένοι και ασφαλείς ο ένας δίπλα στον άλλον» υποστηρίζει ο δικός τους άνθρωπος, ενώ οι ίδιοι θέλουν να διατηρήσουν τη σιωπή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved