Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου
Showbiz

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τον γάμο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου και του Βαγγέλη Μητρογιάννη που ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 10 Οκτωβρίου, με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη.  


Ήδη έχει γίνει γνωστό πως το νυφικό θα είναι του οίκου Deux Hommes. Το ρούχο της ηθοποιού θα «φέρνει» περισσότερο σε βραδινό φόρεμα και θα είναι στο χρώμα της πούδρας. Η Αλεξάνδρα, πιστή στην αρχή της να είναι λιτή και να αποφεύγει τις φανφάρες, έχει αφεθεί για το styling στα χέρια του καλού της φίλου και γνωστού ενδυματολόγου, Αλέξη Φούκου.

Αν και αρχικά το ζευγάρι είχε αποφασίσει να μην έχει μπομπονιέρες και να δώσει το σχετικό «κονδύλι» στο «Νικοπούλειο Ίδρυμα», τελικά θα κάνει ένα δώρο - έκπληξη στους καλεσμένους: σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star, η μπομπονιέρα θα είναι ένα μικρό κουτάκι με λίγα κουφέτα και έναν πολύτιμο λίθο! Ο λίθος θα είναι μαλαχίτης, που τον έχει φέρει από το εξωτερικό φίλος των μελλόνυμφων και κάθε καλεσμένος θα μπορεί να τον κάνει φυλαχτό ή οτιδήποτε άλλο θέλει!

Φυσικά, Αλεξάνδρα και Βαγγέλης θα δώσουν στα άπορα παιδάκια τα ανάλογα χρήματα, ενώ έχουν ζητήσει από τους καλεσμένους να μην πάρουν δώρα αλλά να κάνουν δωρεά στο «Νικοπούλειο».

Λιτός θα είναι και ο στολισμός του χώρου, με τους συγγενείς και τους στενούς φίλους να παρίστανται στην τελετή που θα γίνει στο εκκλησάκι του «Island», ενώ στο πάρτι που θα ακολουθήσει έχουν προσκληθεί περίπου 400 άτομα.
Μεταξύ των επώνυμων καλεσμένων είναι: Γρηγόρης Βαλτινός, Ελένη Ράντου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μιμή Ντενίση, Αλέξανδρος Ρήγας, Τζέσι Παπουτσή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κώστας Κόκλας, Μαρία Λεκάκη, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Πέννυ Σταθάκη, Γιώργος Νανούρης και Σάρα Γανωτή.

Oι καλεσμένοι θα γευτούν εξαιρετικά γλυκά που θα φτιάξουν οι σεφ του εστιατορίου που διατηρεί ο Βαγγέλης Μητρογιάννης στο Λουτράκι.

Κι αν αναρωτιέστε πού θα πάνε ταξίδι του μέλιτος η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, η απάντηση είναι... προς το παρόν πουθενά! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star η Αλεξάνδρα έχει εντατικά γυρίσματα για τους «Βασιλιάδες» του Mega και έχει πάρει άδεια για την ημέρα του γάμου και την επομένη! Πηγή star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved