Ο Διονύσης Σαββάπουλος στο Ηρώδειο
Showbiz

Ο Διονύσης Σαββάπουλος στο Ηρώδειο

Τη δουλειά του πάνω στις δύο κλασικές κωμωδίες του Αριστοφάνη «Αχαρνής» και «Πλούτος», παρουσίασε ο Διονύσης Σαββόπουλος στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η μουσική και τα τραγούδια από αυτές τις δύο κωμωδίες του Αριστοφάνη παρουσιάστηκαν τώρα σε μορφή υπαίθριας συναυλίας από τον ίδιο τον Διονύση Σαββόπουλο και είκοσι μουσικούς, χορευτές και τραγουδιστές. Στη συναυλία συμμετέχει και ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων.
Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας ακούστηκαν, γνωστά τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου από το Φορτηγό, το Περιβόλι Του Τρελού, το Βρώμικο Ψωμί, τα Δέκα Χρόνια Κομμάτια, την Ρεζέρβα, τα Τραπεζάκια Έξω, και τον Χρονοποιό. Στη συναυλία συμμετείχε και ο Πάνος Μουζουράκης. Το παρών έδωσαν πολλοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και άνθρωποι από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κλάδο. Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καμίνης, ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Ελεονώρα Ζουγανέλη.
Τα συνολικά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν υπέρ του Ταμείου Yποτροφιών των Αρσακείων Σχολείων, με σκοπό την παροχή μερικών ή ολικών απαλλαγών από δίδακτρα, σε οικογένειες μαθητών που αντιμετωπίζουν έντονα οικονομικά προβλήματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved