Γιατί ο Κώστας Μαρτάκης υποβλήθηκε σε εξετάσεις; (φωτό)
Showbiz

Γιατί ο Κώστας Μαρτάκης υποβλήθηκε σε εξετάσεις; (φωτό)

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Δευτέρα το πρωί ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, στηρίζοντας με το δικό του τρόπο τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Καρδιολογικό Ίδρυμα Κύπρου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Καρδιάς.

Ο γνωστός τραγουδιστής έφθασε στη Μεγαλόνησο γύρω στις 11 το πρωί. Λίγη ώρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι συμμετείχε στη Συνέντευξη Τύπου του Καρδιολογικού Ιδρύματος, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Λευκωσίας. Χαμογελαστός, γεμάτος θετική ενέργεια δήλωσε ότι ήρθε στην Κύπρο, ελπίζοντας να βάλει το δικό του λιθαράκι στην εκστρατεία διαφώτισης για τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Από τις 4 έως και τις 6 το απόγευμα ο Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε στο «The Mall of Cyprus», όπου είχε στηθεί ειδικό περίπτερο στο οποίο το κοινό μπορούσε να εξασφαλίσει χρήσιμες πληροφορίες, για την πρόληψη από καρδιολόγους και διαιτολόγους, καθώς επίσης και να ελέγξει δωρεάν την χοληστερόλη, το βάρος και την πίεση του.
Σε χρόνο ρεκόρ οι θαυμάστριες του γοητευτικού τραγουδιστή μαζεύτηκαν στην εκδήλωση για να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο, κάτι που ο Κώστας Μαρτάκης έκανε με ευχαρίστηση. Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011, ο τραγουδιστής θα βρίσκεται πάλι στο «The Mall of Cyprus» από τις 12μ μέχρι τις 1μμ, στην επίδειξη χορευτικών ασκήσεων από εκπαιδευτή Zumba. Την Πέμπτη θα αποχωρήσει από την Κύπρο. Πηγή: showtime cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved