Γιάννης Βασιλείου: "Κινδύνεψα να πεθάνω"
Showbiz

Γιάννης Βασιλείου: "Κινδύνεψα να πεθάνω"

«Παραλίγο να την... κάνω» λέει ο Γιάννης Βασιλείου μετά την περιπέτεια υγείας που είχε πριν από μερικές ημέρες και λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Αν και καταβεβλημένος από το πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, δεν σταματά να χαμογελά και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία. Ο ίδιος περιγράφει σε καθημερινή εφημερίδα τον αγώνα που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή.

«Οι γιατροί μού είπαν πως παραλίγο να πεθάνω» λέει ο Γιάννης Βασιλείου και εξηγεί τι ακριβώς συνέβη: «Επρόκειτο να ταξιδέψω για το Τορόντο, όπου είχα να δώσω έξι προγραμματισμένες συναυλίες. Με πήγε στο αεροδρόμιο ο μάνατζέρ μου και αφού χαιρετηθήκαμε πήγα προς το γκισέ για να κάνω check-in. Δεν πρόλαβα να φτάσω και ένιωσα αφόρητους πόνους στην κοιλιά» λέει ο τραγουδιστής σε καθημερινή εφημερίδα και περιγράφει:

«Είχα διπλωθεί και δεν μπορούσα να περπατήσω. Από τους πόνους δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη, απλά ότι μεταφέρθηκα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και αμέσως μετά μπήκα στο χειρουργείο».

Οι γιατροί αποφάνθηκαν πως ο Γιάννης Βασιλείου έπρεπε να χειρουργηθεί αμέσως καθώς διέτρεχε πολύ σοβαρό κίνδυνο. «Είχε σπάσει η χολή μου και το υγρό που απελευθερώθηκε είχε φτάσει μέχρι τους πνεύμονές μου. Δυόμισι ώρες κράτησε το χειρουργείο» εξηγεί και προσθέτει: «Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα αισθανθεί καμία ενόχληση. Αν είχα μπει στο αεροπλάνο, σήμερα

Παρά την αγωνία που πέρασε, ο Γιάννης Βασιλείου δεν έχασε το χιούμορ του: «Μου είπαν ότι η χολή μου ήταν γεμάτη πέτρες και λάσπη. Να φανταστείτε, οι γιατροί μού έδωσαν 25 πετρούλες για ενθύμιο» λέει γελώντας και συμπληρώνει: «Σημασία έχει ότι πέρασε και είμαι καλά. Τώρα αναρρώνω στο σπίτι μου και περιμένω να συνέλθω για να συνεχίσω τις ασχολίες μου».

Από το πλευρό του τραγουδιστή δεν έφυγαν ούτε στιγμή ο γιος του Γιώργος Αλκαίος και οι κόρες του Τζιωρτζίνα και Άννα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved