Ιδού το αξίας... 18 εκατομμυρίων δολαρίων καινούργιο «παλάτι» της Lopez
Showbiz

Ιδού το αξίας... 18 εκατομμυρίων δολαρίων καινούργιο «παλάτι» της Lopez

Το έχετε ακούσει το λαϊκό άσμα «Μετακομίζω γιατί χωρίζω»; Ε… αυτό έκανε και η Jennifer Lopez μετά το διαζύγιο της από τον Mark Anthony.

H… «Jenny from the Block» (Jenny από τις φτωχογειτονιές σε πιο ελεύθερη μετάφραση), μόνο σε… «block» δεν μετακομίζει. Αντιθέτως, η 42χρονη star αγόρασε μια έπαυλη αξίας…18 εκατομμυρίων δολαρίων!

Superlux το οίκημα που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στην περιοχή «Water Mill», στο Hampton. Θέλετε να μάθετε τώρα πόση έκταση καταλαμβάνει; 14.000 τετραγωνικά μέτρα!!!

Λίγο μικρότερο δηλαδή από το… «φτωχικό» που μοιραζόταν με τον πρώην σύζυγο της στην California και είχε έκταση 17.000 τετραγωνικά μέτρα.

Η Lopez,το έψαξε πολύ πριν κλείσει τη συγκεκριμένη έπαυλη. Τελικά όμως πείστηκε τόσο από τη διαρρύθμιση όσο και από τη θέα του οικήματος.

Για την ιστορία απλά, να σας πούμε πως το… «τσαρδάκι» της JLo, χτίστηκε το 2010, και αποτελείται από επτά υπνοδωμάτια και εννέα μπάνια!

Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, το υπερπολυτελές οίκημα είναι στολισμένο με «ζεστά» μαρμάρινα πατώματα, ενώ το ξύλο κυριαρχεί μέσα στο σπίτι. Όσο για τη θέα; Είναι απίστευτη σε όλα τα δωμάτια του οικήματος, καθώς τα πολλά παράθυρα αποτελούν σήμα κατατεθέν του.

Παράλληλα, το σπίτι διαθέτει ασανσέρ, σουίτα στον πρώτο όροφο για τους καλεσμένους, εσωτερικό γκαράζ, χωρητικότητας τριών αυτοκινήτων και πισίνα.

Η Lopez που αυτό το διάστημα το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία, αναμένεται να μετακομίσει εκεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Τώρα αν θα βρει και ένα σύντροφο με τον οποία θα μοιράζεται τους… «τέσσερις τοίχους» του σπιτιού, αυτό μένει να το δούμε! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved