Κατερίνα Παπουτσάκη: «Προτιμώ να δίνω εξετάσεις στο επάγγελμά μου»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Προτιμώ να δίνω εξετάσεις στο επάγγελμά μου»

Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία τρία χρόνια, μετά και από όλο το θόρυβο που είχε δημιουργήσει η συμμετοχή της στη σειρά «Έχω ένα μυστικό», όμως δίνει δυναμικό παρόν τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο.



Μιλώντας στο ένθετο του Έθνους της Κυριακής «Radar», η Κατερίνα δηλώνει ότι δεν ήταν ποτέ τηλε – σταρ τονίζει ότι δεν θα ήθελε να πάρει μέρος στα γνωστά talent show.

«Ο στόχος μου όλα αυτά τα χρόνια είναι να κάνω διαφορετικά πράγματα στην υποκριτική. Πιστεύω ότι η τηλεόραση πρέπει να κάνει στροφή σε ποιοτικά προγράμματα και επιστροφή στη μυθοπλασία. Αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι παραγωγές δεν είναι καλές και πράγματι μου έχουν προτείνει να συμμετάσχω ως διαγωνιζόμενη, αλλά εγώ έχω επιλέξει να δίνω τις εξετάσεις μου στο επάγγελμά μου», λέει η Κατερίνα.

Όσο για τη σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα, η ηθοποιός λέει: «Την εκτίμηση την κάνει πάντοτε ο χρόνος, εμείς πρέπει να ζούμε με τα συναισθήματά μας και τα όνειρά μας».

Μάλιστα σε εκείνους που σχολιάζουν τις φωτογραφίες που την απαθανατίζουν να βροντοφωνάζει τον έρωτά της με τον Ορέστη μέσα από παθιασμένα φιλιά και αγκαλιές απαντά: «Ένα φιλί προκαλεί “την ηθική” κάποιων “εκλεκτών” δημοσιογράφων; Είναι αδιανόητο με τέτοιους τρόπους να επιδιώκουν να τσακίσουν, όπως νομίζουν, την προσωπικότητα κάποιου»!

Κι αν αναρωτιέστε αν το ειδύλλιο θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, η Κατερίνα θέλει να διατηρήσει το μυστήριο.

«Αυτά τα αποκαλύπτει ο χρόνος», λέει, αλλά ο καλός της το έχει πει δημόσια ότι θέλει να την αποκαταστήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved