Άλμπουμ με τραγούδια του Michael Jackson
Showbiz

Άλμπουμ με τραγούδια του Michael Jackson

Το πολυαναμενόμενο soundtrack «IMMORTAL», με τα καλύτερα αυθεντικά τραγούδια του Michael Jackson, θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου στην Νέα Υόρκη, η Epic Records σε συνεργασία με το Estate του Michael Jackson, σε deluxe διπλό αλλά και μονό CD.

Με επικεφαλής τον αγαπημένο μουσικό σχεδιαστή Kevin Antunes, το «IMMORTAL» φέρνει μια φρέσκια, δημιουργική προσέγγιση σε τραγούδια του διάσημου καλλιτέχνη. Πάνω από 40 αυθεντικά τραγούδια του Michael Jackson θα μπουν σε μια συλλογή που επιτρέπει στους ακροατές να βιώσουν τη μουσική του με ένα τελείως νέο τρόπο.

Αφού πέρασε ένα χρόνο στο studio δουλεύοντας για το αυθεντικό master των τραγουδιών του Michael, ο Kevin δημιούργησε το «IMMORTAL», το οποίο προσφέρει στους ακροατές μια νέα μουσική προσέγγιση στην καλλιτεχνία του Michael ενώ παράλληλα διατηρεί τη δύναμη και την οικειότητα της απαράμιλλης φωνής του και των θρυλικών του τραγουδιών.

«Φτιάχτηκε με αγάπη και σεβασμό στη μουσική του Michael, στην οικογένειά του και στους εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο», αναφέρει ο Kevin.

Η περιοδεία «Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour» στη Βόρεια Αμερική ξεκίνησε χθες το βράδυ από το Montreal και θα περιλαμβάνει μια εκτεταμένη στάση στο Las Vegas τον Δεκέμβριο. Το επικό show, έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Jamie King, που είναι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης συναυλιών της pop μουσικής σήμερα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική προσαρμογή της μουσικής του Michael Jackson, της χορογραφίας και της δημιουργικότητάς του Cirque du Soleil (οργάνωση που παρέχει υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία, μάλιστα το 2011 θα παρουσιάσει 22 διαφορετικά show σε όλο το κόσμο), που προσφέρει στους θαυμαστές παγκοσμίως μια μοναδική ματιά στο πνεύμα, στο πάθος και στη καρδιά της καλλιτεχνικής ιδιοφυΐας που άλλαξε για πάντα την pop κουλτούρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved