Ιδού η ερωτική… φωλίτσα - παλάτι της Ellen DeGeneres και της καλής της!
Showbiz

Ιδού η ερωτική… φωλίτσα - παλάτι της Ellen DeGeneres και της καλής της!

Το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται. Κι επειδή η Ellen DeGeneres μας έχει δείξει πολλάκις τον έρωτά της για τη σύζυγό της Portia De Rossi, είπε τώρα να μας δείξει και το… χρήμα!

Το ζευγάρι λοιπόν άνοιξε τις πόρτες της ερωτικής του φωλίτσας στο περιοδικό Architectural Diegest και από τις φωτογραφίες είναι σίγουρο ότι θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Η έπαυλη αυτή βρίσκεται στο Beverly Hills βεβαίως, βεβαίως και την αγόρασε για 30 εκατ. δολάρια. Μετά όμως αποφάσισε ότι ήθελε περισσότερη απομόνωση και αποφάσισε να αγοράσει και τα οικόπεδα γύρω από την έπαυλη, έκταση δηλαδή 2,7 στρεμμάτων δίπλα από το Φαράγγι του Coldwater.

Το συγκεκριμένο παλατάκι, γιατί έχει και πολλά η Ellen, αποφάσισε τώρα να το πουλήσει για 49 εκατ. δολάρια, εξού και η… προβολή στο περιοδικό.

Η έπαυλη των 9,500 τ.μ. χτίστηκε αρχικά για τον ηθοποιό Laurence Harvey και ήταν η ερωτική του φωλιά με την Joan Collins.

Διαθέτει πισίνα, δωμάτιο που έχει μέσα τηλεοράσεις, κινηματογραφική οθόνη και ένα δωμάτιο που το ζευγάρι διαλογίζεται. Επίσης έχει δύο ξενώνες, έκτασης 15.000 τ.μ., κουζίνα τεραστίων διαστάσεων, ένα πολύ όμορφο αίθριο για χαλάρωση, τρεις κρεβατοκάμαρες και τεράστια μπάνια.

Τώρα γιατί το πουλάνε το σπίτι Ellen και Portia, τι να σας πούμε. Φήμες θέλουν να έχουν βάλει στο μάτι ένα άλλο παλατάκι, μεγαλύτερο, έτσι για να χωρέσει και το μεγάλο τους έρωτα. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved