Lisa Minelli: «Θέλω έναν άντρα με το ένα πόδι στον τάφο!»
Showbiz

Lisa Minelli: «Θέλω έναν άντρα με το ένα πόδι στον τάφο!»

Η Liza Minelli αποφάσισε να δώσει μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην Daily Mail και απέδειξε πως είναι ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ, αφοπλιστική ειλικρίνεια και κριτικό μάτι.


Όταν της ζητήθηκε να μιλήσει για τη διάσημη μητέρα της Judy Garland είπε: «Θυμάμαι να την ρωτάω: «Μαμά γιατί δείχνεις τόσο λυπημένη όταν τραγουδάς το Over The Rainbow; Και αυτή μου απαντούσε ¨Αυτό θέλουν όλοι, μην δίνεις σημασία σε όσα γράφονται, πάμε να πάρουμε κανένα χάμπουργκερ¨... αυτή ήταν η δική μου πραγματικότητα, έτσι την θυμάμαι».
Για την Elizabeth Taylor είπε: «Η Liz ήταν ένα απλό κορίτσι. Όλο το γκλίτερ και το γκλαμ και ο... βούρκος ήταν μόνο για τις φωτογραφίες και για το πως έπρεπε να παρουσιάζεται μια σταρ. Η αλήθεια είναι ότι η Liz άνηκε σε μια γενιά που οι ηθοποιοί ήταν εργάτες. Πήγαιναν στο στούντιο, έκαναν τη δουλειά τους...Θυμάμαι κάποτε της τηλεφώνησα κλαίγοντας γιατί είχα διαβάσει κάτι κακό για μένα και μου είπε μετά από μια παύση ¨Διαβάζεις αυτές τις αηδίες; Εγώ δεν διαβάζω οτιδήποτε γράφεται για μένα¨... Και θεώρησα πως αυτή ήταν από τις καλύτερες συμβουλές που έχω ακούσει».
Της ζητήθηκε όμως να σχολιάσει και το φαινόμενο Lady Gaga και Madonna...« Την λατρεύω την Gaga. Πριν από λίγο καιρό την γνώρισα από κοντά. Πήγα να δω ένα σόου της και μου ζήτησε να την συναντήσω στα καμαρίνια γιατί ήθελε να με γνωρίσει επειδή με θαυμάζει. Πήγα και την βρήκα πολύ φυσιολογική. Εκεί ήταν και φωτογράφοι και θέλησαν να μας βγάλουν μια φωτογραφία μαζί. Η Gaga ξεκούμπωσε με την μία το μπροστινό μέρος της ρόμπας της και εγώ έσπευσα να το κλείσω και έβαλα τα γέλια. Κάνει ότι και η Madonna: δίνει αξία στο να σοκάρει. Και αυτό έχει αποτέλεσμα. Βέβαια το κορίτσι έχει μεγάλο ταλέντο, όμως πάνω από όλα και οι δυο τους (Gaga και Madonna) έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το να σοκάρεις. Και γιατί όχι; Σε αυτή τη δουλειά πρέπει να κάνεις τα πάντα για να σε προσέξουν... Αυτό έκανα και εγώ με το Sally Bowles στυλάκι μου, με το κοντό καρέ, τις τεράστιες βλεφαρίδες...έκανα μια μόδα που μιμήθηκε όλος ο κόσμος».
Αποκλείει το γεγονός να ξαναπαντρευτεί και λέει πως την τελευταία φορά που το έκανε ήταν γιατί μόλις είχε ξεπεράσει την εγκεφαλίτιδα «Δεν είχα μυαλό στο κεφάλι μου» και εξηγεί πως φαντάζεται τον ιδανικό σύντροφο στο σεξ «Αποφάσισα πως χρειάζομαι τρεις άντρες. Τον έναν με πολλά λεφτά και το ένα πόδι στον τάφο και το άλλο πάνω από μια μπανανόφλουδα, τον δεύτερο παθιασμένο με κάτι, την επιστήμη, την ζωγραφική, οτιδήποτε, το πάθος είναι σέξι και τον τρίτο απλά για να με επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα...Δεν χρειάζεται καν να ξέρω το όνομά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved