Κεράτωσε την Shakira με 20χρονη ο Pique;
Showbiz

Κεράτωσε την Shakira με 20χρονη ο Pique;

Σε κρίση ή χωρισμένους θέλουν οι φήμες την Shakira και τον Gerard Pique, που μπορεί να τους βλέπαμε μέσα στα μέλια αλλά... Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έκανε κουτσουκέλα και απάτησε την καλή του με 20χρονη Μεξικάνα!

Τι μαναφούκι κι αυτό; Θύελλα ξέσπασε σου λέει μεταξύ του ζεύγους, καθώς τα δημοσιεύματα για το κέρατο δίνουν και παίρνουν! Οι κακές οι γλώσσες λένε πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε «καυτές» στιγμές με την αγνώστων λοιπόν 20χρονη πριν από μερικές εβδομάδες, όσο η Shakira ήταν μόνη σαν τον λεμόνι στο Ρίο της Βραζιλίας. Η απιστία του, όμως, δεν έμεινε κρυφή -λένε οι φήμες πάντα- και η τραγουδίστρια του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

«Είναι απολύτως ψευδές. Είναι μαζί και πάρα πολύ καλά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της 34χρονης σταρ, την στιγμή που η ίδια ευχήθηκε μέσω του Twitter της «καλή επιτυχία στην Εθνική Ισπανίας αυτή την εβδομάδα και καλή τύχη στο δικό μου νούμερο τρία». Από την πλευρά του άσσου των γηπέδων τηρούν σιγή ιχθύος για τα όσα λέγονται και γράφονται περί κουτσουκέλας και χωρισμού. Εκτός κι αν ο Pique μας κάνει καμιά διάψευση μέσω... γηπέδου ! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved