Λαμπερή πρεμιέρα στο Θέατρο «Ιλίσια»
Showbiz

Λαμπερή πρεμιέρα στο Θέατρο «Ιλίσια»

Μία από τις πιο λαμπερές πρεμιέρες της φετινής θεατρικής σεζόν πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Θέατρο «Ιλίσια». Δεκάδες επώνυμοι έδωσαν το παρών στην όμορφη βραδιά για να απολαύσουν τις ερμηνείες των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών της παράστασης «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας», Γρηγόρη Βαλτινού και Κατερίνας Λέχου.

Από τους πρώτους που έσπευσαν για να παρακολουθήσουν την καταπληκτική παράσταση ήταν η διευθύντρια του Queen.gr Νίκη Κάρτσωνα με τον σύζυγό της Νίκο Χατζή, η Ναταλία Δραγούμη, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μαζί με την αγαπημένη του, οι ηθοποιοί Σπύρος Σπαντίδας, Σπύρος Πούλης και Θανάσης Βισκαδουράκης αλλά και ο αγαπημένος Άγγελος Αντωνόπουλος.

Εκτός από τις μοναδικές ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών, τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι εμφανίσεις επί σκηνής και των υπόλοιπων ηθοποιών του θιάσου τον οποίο αποτελούν η Υβόννη Μαλτέζου, ο Κώστας Φλωκατούλας, η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Στάθης Νικολαϊδης.
Εξαιρετική η δουλειά του Γρηγόρη Βαλτινου και στη σκηνοθεσία, μετάφραση και μουσική επιμέλεια της παράστασης ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιώργου Πάτσα. Οι υπόλοιποι συντελεστές της εξαιρετικής παράστασης είναι στον φωτισμό η Μελίνα Μάσχα, βοηθός σκηνοθέτη η Χαρά Μπαλτά, βοηθός σκηνογράφου η Λουκία Μινέτου ενώ στις φωτογραφίες ο Θωμάς Χρυσοχοϊδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα έργο του Νιλ Σάιμον που είναι άκρως επίκαιρο λόγω της εποχής κρίσης που ζούμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved