Ο αγαπημένος τηλεοπτικός πρόεδρος… αποκαλύπτεται
Showbiz

Ο αγαπημένος τηλεοπτικός πρόεδρος… αποκαλύπτεται

Ο Tάκης Σπυριδάκης καθηλώνει ως «αγαπούλας» πρόεδρος με το λαμέ κοστούμι, το πούρο και τη μαγκιά του και μας μεταφέρει με το ταλέντο του όλο το κλίμα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλων αυτών δηλαδή των γεγονότων με τους στημένους αγώνες και τις ποινικές διώξεις. Η ατάκα του «πες του ότι ο Αντωνίου βαράει ωραία τα στημένα» είναι άλλωστε όλα τα λεφτά. Όσα αποτυπώνει ερμηνευτικά ο Τάκης Σπυριδάκης είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με τον χαρακτήρα του, τα πιστεύω του και την πορεία του. Το διαφημιστικό σποτ, στο οποίο υποδύεσαι τον διεφθαρμένο πρόεδρο, έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Πού οφείλεται η επιτυχία του;
Η επιτυχία του, κατά τη γνώμη μου, οφείλεται στο ότι αποτυπώνει απλά και έξυπνα την ατμόσφαιρα της ζοφερής πραγματικότητας που βιώνει αυτή τη στιγμή ο κόσμος. Επίσης στο ότι είναι καλά παιγμένο, απ’ ό,τι μου λένε… και αρχίζω να το πιστεύω κι εγώ. Και ακόμα, στο ότι οι καλλιτέχνες που δούλεψαν γι’ αυτό έκαναν το καλύτερο.

- Το «αγαπούλα» είναι το σήμα κατατεθέν του Μάκη Ψωμιάδη. Αυτή ήταν η πηγή έμπνευσής σου;
Δεν είναι δυστυχώς ένα το πρόσωπο. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν, πέραν του διαφημιστικού, ότι αυτοί οι τύποι κυριάρχησαν παντού και σε διττή σχέση με έναν κάθετα και οριζόντια διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό επέβαλαν -και εν πολλοίς επιβάλλουν ακόμα- τους δικούς τους σάπιους κανόνες. Τέτοιου τύπου νεοέλληνες είναι συνώνυμο της βαρβαρότητας.

- Τι σου λέει ο κόσμος για το διαφημιστικό;
Ο κόσμος μιλάει με εξαιρετικό τρόπο. Οι περισσότεροι το αντιμετωπίζουν σαν τρέιλερ ταινίας. Δεν κρύβω ότι η τεράστια απήχηση που έχει στον κόσμο με αιφνιδίασε!

- Το οικονομικό δέλεαρ ήταν ο λόγος για να κάνεις τη διαφήμιση;
Φυσικά και το οικονομικό είναι για όλους τους καλλιτέχνες εκείνο που τους κάνει να παίξουν σε διαφήμιση. Όποιος από μας λέει το αντίθετο, απλώς ψεύδεται. Δεν θα έκανα έναντι οποιουδήποτε κόστους την οποιαδήποτε διαφήμιση. Αν αυτό λέει κάτι…
Πηγή: Espressso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved