Ελένη Φιλίνη: Στήνει νέα ζωή στον Παναμά!
Showbiz

Ελένη Φιλίνη: Στήνει νέα ζωή στον Παναμά!

Η Ελένη Φιλίνη βλέποντας γύρω τον κλοιό να σφίγγει, με την οικονομική κρίση να υποβαθμίζει ολοένα περισσότερο το βιοτικό μας επίπεδο, προετοιμάζεται για τα χειρότερα που μπορούν να έρθουν. Ήδη συζητά με συγγενείς της στον Παναμά, εκεί που έζησε χρόνια ο πατέρα της, για ένα καλύτερο μέλλον. Μια αξιοπρεπή διαβίωση μακριά από το αβέβαιο μέλλον που επιτάσσουν οι καιροί.

«Σήμερα έχω ακόμα δουλειά. Αν αύριο όμως, η θηλιά σφίξει περισσότερο, έχω διαμορφώσει τις συνθήκες έτσι ώστε να φύγω από την Ελλάδα!» δηλώνει η ηθοποιός σε καθημερινή εφημερίδα.
Η πρωταγωνίστρια, που αγαπά όσο τίποτα άλλο τη χώρα μας, μοιάζει απελπισμένη με την κατάσταση όπως διαμορφώνεται. Μιλάει για τον κλάδο της, που η ανεργία έχει αγγίξει το 92% και σπαράζει. Μιλάει για την Ελλάδα, που την έχει κλείσει στην ψυχή της και ποτέ κανείς δεν θα μπορέσει να την ξεριζώσει.
«Κουβεντιάζω να φύγω από την Ελλάδα και αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Εχω πρόσβαση στον Παναμά, αλλά μπορώ να πάω οπουδήποτε. Πέρσι είχα μετακομίσει στην Κύπρο για ένα σίριαλ. Αν μας φθάσουν σε ένα σημείο να μην έχουμε δουλειά, δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να εγκαταλείψω τη χώρα. Είναι μέχρι να πάρω ανάποδες. Εγώ δεν έχω και υποχρεώσεις. Έχασα και τη μητέρα μου και τρεις-τέσσερις συγγενείς εξ αίματος είναι έτοιμοι να με ακολουθήσουν». Ξεδιπλώνει τις σκέψεις της και μοιράζεται μαζί μας τα όσα έντονα την απασχολούν καιρό τώρα. «Και βέβαια δεν με νοιάζει να συνεχίσω να ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά. Μπορώ να κάνω έναν σωρό πράγματα, όπως να διδάξω χορό, να παραδίδω μαθήματα καράτε και οτιδήποτε άλλο. Δεν με φοβίζει η δουλειά. Από 15 χρόνων, τότε που πήρα το πτυχίο της γραμματέως, γιατί δεν ήθελαν οι δικοί μου να βγω στο θέατρο, κερδίζω μόνη μου τη ζωή μου. Άλλωστε δεν με ενδιέφεραν ποτέ τα χρήματα. Σκοπός μου ήταν να περνάω καλά και να ζω αξιοπρεπώς» διευκρινίζει.

«Εγώ από το θέατρο μόνο αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ζήσω. Πρέπει να κάνεις θέατρο, τηλεόραση, κινηματογράφο, να ανεβαίνεις στο πάλκο και πάλι είναι ελάχιστα τα ποσά. Με θλίβει η κατάσταση. Δεν αρκεί όμως να αγαπούν οι Ελληνες την Ελλάδα, αλλά αυτοί που κρατάνε τα ηνία στα χέρια τους. Γι’ αυτό δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να φύγω κι αν ποτέ αλλάξει η κατάσταση να επιστρέψω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved