Διάσημη τραγουδίστρια των ΗΠΑ φοράει ρούχα του Κωστέτσου στην φωτογράφηση για το άλμπουμ της
Showbiz

Διάσημη τραγουδίστρια των ΗΠΑ φοράει ρούχα του Κωστέτσου στην φωτογράφηση για το άλμπουμ της

Ο Βασίλειος Kωστέτσος ντύνει την Kelly Rowland. Πρόκειται για τη διεθνούς φήμης τραγουδίστρια από τις Destiny’s Child, που πλέον κάνει σόλο καριέρα. Η τραγουδίστρια ποζάρει με τα ρούχα του σχεδιαστή και δηλώνει ξετρελαμένη με τις γραμμές που προτείνει ο Έλληνας σχεδιαστής.

Σύμφωνα με την Espresso, η ποπ star επέλεξε να φορέσει δημιουργίες του Βασίλειου ποζάροντας στον φακό του διάσημου φωτογράφου Mike Ruiz για το promotion του καινούργιου της άλμπουμ «What I am» και για γνωστό περιοδικό στο Λος Αντζελες. Η σέξι τραγουδίστρια επέλεξε να φωτογραφηθεί με τη συλλογή Φθινόπωρο - Χειμώνας 2012 με το όνομα «Garpo».

«Ήταν για μένα σταθμός στην καριέρα μου η συγκεκριμένη φωτογράφηση με τη συλλογή μου, για τον απλούστατο λόγο ότι, πρώτον, με τιμά μια διεθνής σούπερ σταρ της ποπ να φοράει δημιουργίες μου και, δεύτερον, πρώτη φορά φωτογραφίζεται μια ποπ σταρ της διεθνούς σκηνής με πολλά κομμάτια της συλλογής μου» δήλωσε στην «Espresso» ο γνωστός σχεδιαστής.

Κατά τα άλλα, ο Βασίλειος Κωστέτσος περνάει μια δημιουργική περίοδο και καθημερινά κάνει πρόβες για να διεκδικήσει μία θέση στο φιλανθρωπικό talent show «Dancing on ice». Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πρόβας, είχε και ένα μικρό τραύμα στον τένοντα, στο αριστερό του χέρι. Παρ’ όλα αυτά δεν πτοήθηκε και συνεχίζει ακάθεκτος να χορεύει στον πάγο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved