Ο Κώστας Καζάκος στην Πνύκα!
Showbiz

Ο Κώστας Καζάκος στην Πνύκα!

Σάββατο βράδυ και μόλις ο ήλιος έχει δύσει... ανάμεσα σε σύννεφα και αέρα ανάβουν τα φώτα της Ακρόπολης... Είναι όλοι εκεί για να τιμήσουν και να εκφράσουν το σεβασμό προς το περιβάλλον και την επιτακτική ανάγκη για την προστασία του.

Το τοπίο γίνεται μαγικό με φόντο την φωτισμένη Ακρόπολη αλλά και την θάλασσα του Πειραιά να συνδράμει στο τοπίο καθρεφτίζοντας στα νερά της τον γκρίζο ουρανό αφήνοντας το ηλιοβασίλεμα να ολοκληρώσει την μαγεία της εικόνας του ιερού βράχου με τα ζεστά πορφυρά του χρώματα. Ενισχύεται από τις πρώτες νότες της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων... μαζί με τους Σολίστες επί σκηνής βρίσκεται ο Κώστας Καζάκος και η Μπέσσυ Γιαννοπούλου υπεύθυνη για την παραμικρή λεπτομέρεια, ο οποίος δίνει το γενικό πρόσταγμα-"πάμε παιδιά να αρχίσουμε την συναυλία μας, ο καιρός δεν μας βοηθά άλλα εμείς τον αγαπάμε όπως και αν είναι. Κάντε ένα κουράγιο να παίξουμε για τον κόσμο που έχει έρθει εδώ να μας ακούσει .Εδώ περπάτησαν οι ωραιότεροι άνθρωποι που έχει βγάλει ο κόσμος και που είναι ανατριχιαστικό για μας να σκεφτόμαστε ότι είμαστε απόγονοί τους. Δημιουργεί τεράστιες ευθύνες αυτό".
Συνθήκες αντίξοες για μουσικούς και σολίστες αλλά ο κόσμος τους δίνει το πιο ζεστό του χειροκρότημα και τους ζεσταίνει. Επί σκηνής λοιπόν βρίσκονται ο μουσικόσυνθέτης Πασχάλης Τόνιος , ο δημιουργός δηλαδή του έργου "Ένα τραγούδι για το περιβάλλον" και δίπλα τον πλαισιώνου η Μαίρη Λίντα, η Μαρία Σουλτάτου, η υψίφωνος Μαργαρίτα Γκινοσάτη και ο τραγουδιστής Αντρέας Λάφης. Όλοι μαζί τραγουδούν...μητέρα γη συγνώμη ...τώρα θ' αλλάξω γνώμη , ελπίζω να είναι νωρίς ...Μητέρα Γη μας συγχωρείς...και βοηθούν να φτάσει το ακροατήριο στην ψυχική ανάταση και να συντονιστεί και να εναρμονιστεί με την μαγική ενέργεια του ιερού βράχου.
Το περιβάλλον έκανε ενεργή την συμμετοχή του.. τους συγχώρεσε...άκουσε την θεική μελωδία και Δάκρυσε....ραίνοντας με σταγόνες βροχής το γύρω χώρο...η κάθαρση επήλθε...παρόλο που η συναυλία διεκόπει...
Κράτησαν όμως όλοι την υπόσχεση για μια νέα επανάληψη της επιβλητικής αυτής βραδιάς.
Το τρυφερό έργο του Δημιουργού και ερμηνευτή Πασχάλη Τόνιου μίλησε στις καρδιές των θεατών !!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved