Λάμπης Λιβιεράτος: Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη...
Showbiz

Λάμπης Λιβιεράτος: Προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη...

Δεν θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Με την προσωπική του ζωή έχουν ασχοληθεί πολλά δημοσιεύματα, αληθινά και μη, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Πριν από περίπου εννέα χρόνια τον ήθελαν να χωρίζει από την Εύη Αδάμ και το ζευγάρι πάλι δεν έδωσε τροφή με δηλώσεις του. Ομως χρόνια μετά παραδέχτηκαν ότι εκείνη την περίοδο έφτασαν όντως στον χωρισμό. Παρ’ όλα αυτά έκαναν την προσπάθειά τους και τα κατάφεραν. Εξάλλου, στόχος τους -παρά τα όποια προβλήματα- είναι να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη για χάρη και των δύο παιδιών τους. Σήμερα εκείνος γίνεται άλλη μία φορά στόχος έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου για το αν γυρίζει σελίδα στη ζωή του. «Οι σελίδες της ζωής γυρίζουν έτσι και αλλιώς και προχωράς στην επόμενη, αυτό κάνω και εγώ τώρα» απάντησε. Βόμβα μεγατόνων και νέα σενάρια. Χωρίζει ή δεν χωρίζει, λοιπόν; «Δεν θέλω να μιλάω δημόσια για τα προσωπικά μου, επειδή υπάρχουν τα παιδιά μου, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα και καταλαβαίνουν τα πάντα πολύ καλά. Επίσης πηγαίνουν σχολείο και μπορεί εύκολα να γίνουν δέκτες σχολίων. Αυτό για μένα είναι απαγορευτικό». Και συνεχίζει: «Είναι καλά τα παιδιά μου και αυτό είναι αρκετό για να είμαι καλά και εγώ στην προσωπική ζωή μου. Κάνω τον σταυρό μου και εύχομαι να έχουν την υγειά τους, και εγώ να τους δώσω τις βάσεις για να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι ζωής. Πρέπει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου και να στοχοποιούμαι; Νομίζω ότι ο κόσμος που έχει παρακολουθήσει λίγο, έχει καταλάβει τι συμβαίνει και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι. Θέλω να έχω το δικαίωμα να μη μιλάω άλλο για το τι γίνεται στη ζωή μου, έπειτα από τόσα χρόνια σε αυτόν τον χώρο.»
- Κάνοντας έναν απολογισμό, θα έλεγες ότι σε γενικές γραμμές είσαι ευτυχισμένος από τη ζωή και τον γάμο σου;
Η ευτυχία δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, είναι στιγμές. Και όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Ποιος, λοιπόν, είναι εκείνος που μπορεί να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια κάνοντας τον απολογισμό του; Οσες φορές αισθάνθηκα δυστυχισμένος με όσες δυσκολίες αντιμετώπισα στην προσωπική ζωή μου, και τις ξέρω πολύ καλά μόνον εγώ, όχι όλος ο κόσμος, τις ξεπέρασα και προχώρησα.

Όσες φορές και αν έπεσα, σηκώθηκα και προχώρησα πάλι, και κάθε μέρα ευχαριστώ τον Θεό γιατί μου δίνει αυτήν τη δύναμη. Σαφώς υπάρχουν πολλοί εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να σε κάνουν δυστυχισμένο. Ομως όταν είδα ανθρώπους να έχουν άρρωστο παιδί και αντιμετώπιζαν αυτήν την κατάσταση με τόση γενναιότητα, τότε κατάλαβα ποια είναι τα σημαντικά προβλήματα της ζωής. Λέω καμιά φορά ότι ο Θεός έχει black χιούμορ, γιατί σε κάποιους παίζει άσχημα παιχνίδια. Ομως μέσα από αυτά τα σοβαρά γεγονότα μπορείς να δεις ότι αφήνουμε στην άκρη στιγμές σημαντικές, αξίες σημαντικές και ασχολούμαστε με αηδίες δευτερεύουσας σημασίας, που έχουν τη λύση τους.
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved