Λάμπης Λιβιεράτος: «Έκανα ξεκαθάρισμα σχέσεων. Πέσανε πια οι μάσκες»
Showbiz

Λάμπης Λιβιεράτος: «Έκανα ξεκαθάρισμα σχέσεων. Πέσανε πια οι μάσκες»

Πώς ήταν για τον Λάμπη Λιβιεράτο τη μια στιγμή να έχεις τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω του και την άλλη να απέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα;

«Δεν μου κακοφάνηκε, όμως μου έλειψε πολύ η νύχτα, γι’ αυτό και από πέρυσι άρχισα πάλι την επαφή μου με κάποιους μικρούς χώρους. Σε μεγάλες πίστες δεν είναι εύκολο πια για μένα να ξαναμπώ, αλλά δεν τρέχει κάτι. Το σημαντικό είναι ότι όπου και να εμφανίζομαι περνάω καλά και κατά έναν τρόπο κάνω και την ψυχοθεραπεία μου. Ήμουν χορτασμένος από όλο αυτό. Είχα ένα απωθημένο και έφτιαξα τη δική μου επιχείρηση, ασχέτως αν πήγε καλά ή όχι. Γιατί μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε διαφορετικά πράγματα.»
- Υπήρξαν άτομα που ενδεχομένως κατάλαβες ότι χάρηκαν με κάποιες αποτυχίες και στενοχώριες που πέρασες;
Ουδέν κακό αμιγές καλού δεν λένε; Εκανα ξεκαθάρισμα σχέσεων. Πέσανε πια οι μάσκες και είδα τα αληθινά πρόσωπα κάποιων ανθρώπων που είχα δίπλα μου και θεωρούσα φίλους μου. Βλέπω ποιοι ήταν κοντά μου από συμφέρον και ποιοι πραγματικά με αγαπάνε. Εκπλήσσομαι, γιατί είδα να απομακρύνονται από δίπλα μου άνθρωποι που δεν το περίμενα και να μένουν κάποιοι που επίσης δεν το περίμενα.
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved