Πέγκυ Ζήνα: «Ο πιο υπέροχος ρόλος της ζωής μου μόλις ξεκίνησε»
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: «Ο πιο υπέροχος ρόλος της ζωής μου μόλις ξεκίνησε»

Την απόλυτη ευτυχία ζουν ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα, που επέστρεψαν στο σπίτι με την κόρη τους Ηλέκτρα.

Εξαιρετικά συγκινημένη, η τραγουδίστρια δεν έκρυψε ούτε λεπτό τα συναισθήματά της για το πρώτο της παιδί, το οποίο από την πρώτη στιγμή της άλλαξε τα πάντα στην ζωή της. «Αισθάνομαι την απόλυτη πληρότητα. Αυτήν που νιώθεις όταν κρατάς στην αγκαλιά σου ένα πλασματάκι, που σε αισθάνεται και περιμένει από σένα όλα τα όμορφα χρώματα και να του ξεκινήσεις την ζωή του με τον πιο όμορφο τρόπο. Αισθάνομαι ότι έχω αναλάβει τον πιο δύσκολο και τον πιο υπέροχο ρόλο της ζωής μου που πρέπει να τον φέρω εις πέρας», δήλωσε η μανούλα πλέον Πέγκυ, συμπληρώνοντας ότι και η ίδια δυσκολεύεται να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει.

Ήδη η συμπεριφορά της απέναντι στο μόλις πέντε ημερών μωράκι της είναι ενδεικτική του πώς αισθάνεται. «Παθαίνω μεγάλους πανικούς ακόμη και με τον παραμικρό βήχα ή με το φτέρνισμα η κλαματάκι του», ανέφερε.

Όση ώρα η Πέγκυ μιλούσε στους δημοσιογράφους, ο γνωστός manager δεν σταμάτησε λεπτό να κοιτάζει και να χαϊδεύει την νεογέννητη κόρη του, που ήταν τυλιγμένη στον μάρσιπο. Η ερμηνεύτρια παραδέχθηκε ότι η μικρή Ηλέκτρα μοιάζει εκπληκτικά στον μπαμπά της. «Ούτε εγώ δεν το φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο όμορφος και σε γυναίκα!!!», είπε με χιούμορ, επιβεβαιώνοντας ότι ο ευτυχισμένος πατέρας Γιώργος Λύρας ήδη «χτύπησε» τατουάζ με το όνομα της κόρης του.

Το δωμάτιο της μικρούλας έχει φτιαχτεί σε ροζ απόχρωση, σε συνδυασμό με γκρι και βεραμάν χρώματα. «Ήλθε πάρα πολύς κόσμος που μας έδειξε την αγάπη του και τον ευχαριστούμε», κατέληξε. Πηγή: star


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved