Η Beyonce προσπαθεί ν΄αποδείξει πως είναι έγκυος!
Showbiz

Η Beyonce προσπαθεί ν΄αποδείξει πως είναι έγκυος!

Διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μας έχει δείξει την κοιλίτσα της σε μπικίνι, κι όμως ακόμα η Beyonce προσπαθεί ακόμα ν΄αποδείξει πως δεν είναι «ελέφαντας»! Κοινώς; πως είναι έγκυος στην πραγματικότητα.

Τα προβλήματα για την διάσημη σταρ άρχισαν όταν πριν από περίπου μια εβδομάδα εμφανίστηκε σε αυστραλιανή εκπομπή και με το που κάθισε στην καρέκλα η κοιλιά της «δίπλωσε» παράξενα. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν πως δεν είναι πραγματική η εγκυμοσύνη της και πως φορά πρόσθετη κοιλιά, ενώ το μωρό της θα το γεννήσει παρένθετη μητέρα τον Φεβρουάριο.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα διέψευσε οργισμένα η ίδια μέσω των εκπροσώπων της, χαρακτηρίζοντας τα «ηλίθια και αναληθή». Πλέον, η 30χρονη σταρ προσπαθεί να ξεπεράσει τις ανακρίβειες που άκουσε αλλά και με τον τρόπο της ν΄ αποδείξει πως όντως είναι έγκυος! Οι κάμερες την εντόπισαν να βολτάρει στην βροχερή Νέα Υόρκη, φορώντας μια φαρδιά leopard μπλούζα, την οποία συνδύασε με μαύρο τζιν και ψηλοτάκουνες μπότες.

Πάντα στιλάτη και σικάτη, η Beyonce έδειχνε αρκετά σοβαρή και εκνευρισμένη, σημάδι πως έχει ενοχληθεί πολύ από τα αναληθή δημοσιεύματα που την κατηγορούν πως τα κάνει όλα για τις πωλήσεις του τελευταίου της δίσκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved