Δημήτρης Μητροπάνος: «Oι πολιτικοί κάθονται κλαρίνο στους ξένους»
Showbiz

Δημήτρης Μητροπάνος: «Oι πολιτικοί κάθονται κλαρίνο στους ξένους»

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο άνθρωπος που έκανε πολλούς να κλάψουν με τα τραγούδια του, άνοιξε την καρδιά του και μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για την οικονομική κρίση που μαστίζει στη χώρα μας.

«Ξαναζούμε τη μετανάστευση. Όλα τα νέα παιδιά θέλουν να φύγουν έξω! Κανένα δε σκέφτεται να κάτσει εδώ και γιατί να κάτσει άλλωστε; Για να μείνει αμόρφωτο και άνεργο;» δηλώνει ο τραγουδιστής.

Παράλληλα , ο Δημήτρης Μητροπάνος εξομολογείται με ιδιαίτερη στενοχώρια πως και τα δικά του παιδιά θέλουν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης: «Στενοχωριέμαι αλλά το καταλαβαίνω. Δεν είναι μία οικονομική κρίση που θα περάσει» διευκρινίζει ο καλλιτέχνης!

Ο τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξος όσον αφορά την οικονομική κρίση καθώς παρακάτω στη συνέντευξή του εξομολογείται το φόβο του πως τίποτα δεν θα μείνει όρθιο: «Στο τέλος στην Ελλάδα θα μείνουμε μόνο τα γερόντια και θα ξανανοίξουν τα καφενεία για να καθόμαστε να παίζουμε πρέφα και να κλαίμε τη μοίρα μας» λέει και συνεχίζει: "Είναι απίστευτο πως οι πολιτικοί μας μπροστά στους ξένους κάθονται κλαρίνο χωρίς να σκεφτούν ποιος είναι αυτός και τι θέλει. Τι θέλει; Γραμματέας είναι και θέλει να μας γελοιοποιήσει" λέει.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος ωστόσο παραδέχεται πως η δική του γενιά ήταν κακομαθημένη αφού τα είχε όλα: «Nαι τα είχαμε όλα όμως τίποτα δεν αφήσαμε πίσω μας . Το θέμα δεν είναι να διατηρηθείς μόνο εσύ αλλά και ό, τι τραγουδάς» διευκρινίζει ο καλλιτέχνης!

Ο λαϊκός τραγουδιστής ωστόσο το έχει βρει επαγγελματική στέγη για το χειμώνα αφού στις 27 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο «Κέντρο Αθηνών» με τους Δημήτρη Μπάση και το Γιάννη Κότσιρα. Πηγή: Ελευθεροτυπία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved