Χάρης Σιανίδης: «Ο Νίκος Γιγουρτάκης ακόμα κι αν είχε πρόβλημα δεν το έδειχνε»
Showbiz

Χάρης Σιανίδης: «Ο Νίκος Γιγουρτάκης ακόμα κι αν είχε πρόβλημα δεν το έδειχνε»

Συγκλονισμός από τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό του Νίκου Γιγουρτάκη είναι ο παιδικός του φίλος, Χάρης Σιανίδης.

Όπως δήλωσε στο Lay– out, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο φίλος του, με το οποίο έπινε καφέ και τα λέγανε την τελευταία εβδομάδα δεν είναι πια στη ζωή.

Όπως αποκαλύπτει ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γιγουρτάκης ήταν ένα όμορφο παιδί και άκρως κοινωνικό: «Ο Νίκος ήταν σταρούμπα, ήταν το πιο όμορφο παιδί που ακόμα και να είχε κάποιο πρόβλημα δεν το έδειχνε ποτέ», είπε.

Ο ίδιος, συγκινημένος, δηλώνει ότι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Νίκος έχει φύγει από τη ζωή: «Ήταν ένας άνθρωπος ζωντανός, κυκλοφορούσε συνέχεια, πάντα γυρνούσαν όλοι και τον κοιτούσαν», είπε για τον φίλο του Νίκο Γιγουρτάκη.

Ο Χάρης Σιανίδης αποκάλυψε ότι όταν έμαθε τα θλιβερά νέα, αμέσως σκέφτηκε ότι ήταν μια ακόμα πλάκα του Νικόλα, όμως όπως χαρακτηριστικά λέει, όλη αυτή η εκκεντρικότητά του ήταν απλά μια άμυνα.

«Ο Νίκος είχε ψυχή μικρού παιδιού. Πραγματικά μου έχει στοιχίσει πολύ, μου είναι δύσκολο να το πιστέψω», λέει ο Χάρης Σιανίδης προσθέτοντας: «Όλοι θα προχωρήσουν τη ζωή τους, όλοι θα ξεχάσουν... Μόνο η μάνα δεν θα ξεχάσει ποτέ, γιατί ο πόνος της δεν συγκρίνεται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved