Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα οι σκληροί των 80s;
Showbiz

Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα οι σκληροί των 80s;

Dolph Lundgren, Bruce Willis, Chuck Norris, Jean Claude Van Damme, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Steven Seagal, Clint Eastwood και Sylvester Stallone. Η τεστοστερόνη περίσσευε τη δεκαετία του ’80 καθώς είναι οι ήρωες των αγαπημένων μας ταινιών δράσης. Τι κάνουν όμως σήμερα οι σκληροτράχηλοι πρωταγωνιστές;

Ας ξεκινήσουμε από τον Dolph Lundgren τον οποίο γνωρίσαμε από την θρυλική πλέον ταινία Rocky IV όπου έπαιζε τον κακό. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι κατέχει μαύρη ζώνη καράτε και άλλων πολεμικών τεχνών όμως εκείνο που γνωρίζουν λίγοι είναι πως κατέχει και πτυχίο χημικού μηχανικού από ένα πανεπιστήμιο της Σουηδίας, από όπου και κατάγεται. Μεγάλες επιτυχίες του οι ταινίες The Punisher και Universal Soldier που όμως ήταν χαμηλού μπάτζετ. Τα τελευταία χρόνια, ως… παλιά καραβάνα στο κουρμπέτι, είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος ταινιών δράσης ενώ η τελευταία του επιτυχία ήταν πέρυσι η ταινία “The Expendables.”
Ο Bruce Willis, ήρωας του Die Hard έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 60 ταινίες και με τεράστιες επιτυχίες όπως το Πέμπτο Στοιχείο, οι 12 Πίθηκοι, το Pulp Fiction και το Sin City, είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους αλλά και πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Τα καλά νέα είναι πως παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει προ πολλού τα 50 χρόνια ζωής, του χρόνου θα πρωταγωνιστήσει στο πέμπτο sequel του Die Hard 5.
Επόμενος, ένας ηθοποιός θρύλος, ο Chuck Norris ο οποίος όπου και αν έχει εμφανιστεί, όποιο ρόλο και αν έχει αναλάβει, έχει καταφέρει να βγει αλώβητος. Εξού και τα περίεργα ανέκδοτα για εκείνον.Θα θυμάστε βέβαια τις σειρές Walker, Texas Ranger που προβάλλονταν από το 1993 ως το 2001. Και επειδή έπεισε για τις ικανότητές του ως ranger, πέρυσι έγινε επίτιμος Texas Ranger από τον κυβερνήτη της πολιτείας, Rick Perry. Γράφει δύο στήλες στη συντηρητική WorldNetDaily ενώ θα εμφανιστεί στην ταινία The Expendables 2. Επόμενος ο Jean Claude Van Damme από το Βέλγιο ο οποίος πρωταγωνιστώντας στις ταινίες Bloodsport, το Kickboxer, το Double Impact και το Time Cop, εκτόξευσε την καριέρα του στα ύψη. Πρόσφατα αποκάλυψε πως θα υποδυθεί τον ρόλο ενός κακού στο sequel της ταινίας, The Expendables 2 ενώ θα έχει και ένα cameo στην ταινία Muppets.
Ένας άλλος κορυφαίος ηθοποιός ταινιών δράσης αλλά και από τους πιο ακριβοπληρωμένους του Χόλιγουντ είναι ο Harrison Ford. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τις ερμηνείες τους σε ταινίες όπως το Star Wars και το Indiana Jones; Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις δουλειές του, καταφέρνοντας πάντα να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες επιτυχίες της μεγάλης οθόνης. Ο Arnold Schwarzenegger ως γνωστόν, εδώ και χρόνια έχει εγκαταλείψει τη μικρή οθόνη για να ασχοληθεί με την πολιτική και μάλιστα έγινε κυβερνήτης της California, όμως η θητεία του τελείωσε τον Ιανουάριο του 2011. Τώρα ο ίδιος προετοιμάζει το δυναμικό comeback τους στην μεγάλη οθόνη. Ο Steven Seagal έγινε γνωστός με ταινίες όπως το Above the Law και το Hard to Kill. Το 2009, πρωταγωνίστησε στο τηλεοπτικό reality, Steven Seagal: Lawman, το οποίο παρακολουθεί τις περιπέτειες του ηθοποιού ως σερίφη στην Lousiana. Το show έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης με τον Seagal να επιστρέφει στις ταινίες δράσης το 2010 με το ρόλο ενός κακού στην ταινία Machete. Πρόσφατα, όπως το gossip-tv σαν ενημέρωσε, ο διάσημος ηθοποιός έγινε στα 59 του χρόνια, βοηθός σερίφη στο Τέξας ώστε να εκπαιδεύει τους νέους αστυνομικούς αλλά και να κάνει περιπολίες στην πόλη. Ο Clint Eastwood που όλοι γνωρίσαμε ως Dirty Harry έμεινε στην ιστορία για τους “σκληρούς” του ρόλους, ενώ πρόσφατα επιχείρησε την αλλαγή με πιο συναισθηματικές ταινίες, τις οποίες σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία. Τέλος, ο Sylvester Stallone που λατρέψαμε ως Rocky Balboa και Rambo, πρόσφατα, έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε σε μια νέα ταινία δράσης, που έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς stars των ’80s, όπως είπαμε, να επιστρέψουν δυναμικά.
Η ταινία The Expendables, έφερε κοντά τον Stallone, τον Dolph Lundgren, τον Eric Roberts, τον Mickey Rourke, τον Jet Li και τον Bruce Willis, δηλαδή μερικούς από τους πιο σκληρούς πρωταγωνιστές ταινιών περιπέτειας που αγαπήσαμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved