Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραμένει στη Sony
Showbiz

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραμένει στη Sony

Οι πληροφορίες μέχρι πριν λίγες ημέρες ήθελαν την τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου αλλάζει δισκογραφική εταιρία.


Δηλαδή να φεύγει από την Sony music που ήταν από την αρχή της καριέρας της και πηγαίνει στην Heaven. Ένα μηνά μετά η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να μείνει τελικά στη Sony music, αφού για ένα μήνα είχε στα χέρια της τα συμβόλαια της Heaven και τα μελέτησε αναλυτικά και παρόλο της πιέσεις που δέχτηκε από την νέα εταιρία για να υπογράψει, αποφάσισε τελικά να μείνει στην Sony music.

Είναι η πρώτη φορά που δίνετε στην δημοσιότητα φωτογραφία με την στιγμή της υπογραφής των συμβολαίων μεταξύ της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sony Music Ελένη Φωσκόλου.
Θέλοντας έτσι να δηλώσουν και επίσημα την συνέχιση της συνεργασία τους.



Σας παραθέτουμε το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρίας:
Η Νατάσα Θεοδωρίδου – Sony Music, Μετά από 14 χρόνια μεγάλων επιτυχιών συνεχίζουν μαζί προς την κορυφή!
Σε κλίμα ενθουσιασμού και με την παρουσία όλων των συνεργατών της στη Sony Music η Νατάσα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο δίνοντας συνέχεια σε μια πολύχρονη και ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία!
Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η πιο σημαντική λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που μία πολυετής σχέση εμπιστοσύνης συνεχίζεται και βαδίζει σε νέα ακόμα πιο δημιουργικά μονοπάτια.
Από την πλευρά της εταιρείας, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sony Music Ελένη Φωσκόλου ευχαρίστησε τη Νατάσα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην Εταιρεία αλλά και στην ίδια προσωπικά.
Τα καλύτερα έρχονται για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Sony Music!!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved