Kαίτη Γαρμπή–Διονύσης Σχοινάς: Μαζί στην σκηνή μετά από χρόνια!
Showbiz

Kαίτη Γαρμπή–Διονύσης Σχοινάς: Μαζί στην σκηνή μετά από χρόνια!

Μια μοναδική εμφάνιση σε γνωστό club στην Λεμεσό, πραγματοποίησαν πριν λίγες μέρες η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν και πάλι επί σκηνής μετά από χρόνια και τραγούδησαν μερικές από τις μεγάλες τους επιτυχίες στο Sesto Senso Gold.
Μάλιστα η Καίτη Γαρμπή παρουσίασε και τα νέα της τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο «Παζλ».Το 2011 η τραγουδίστρια έχει κάνει οριστικά αναδιαμόρφωση του στυλ της και σταμάτησε τις εμφανίσεις σε μεγάλες πίστες.


Οι γνωστοί τραγουδιστές φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και μάλιστα δεν το κρύβουν. Το highlight της βραδιάς ήταν όταν η Καίτη Γαρμπή έδωσε ένα καυτό φιλί στον σύζυγο της, δείχνοντας πως ο έρωτας δεν κρύβεται… Η ίδια άλλωστε έχει τραγουδήσει πριν κάποια χρόνια το μεγάλο της σουξέ «Πες το μ’ ένα φιλί»!

Η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή στην Λεμεσό, δεν θύμιζε σε τίποτα τις «ατσαλάκωτες» εμφανίσεις του παρελθόντος και φαίνετε πως πέταξε από πάνω της την γκλάμουρους εικόνα, των προηγούμενων ετών. Αυτό δεν σημαίνει πως παύει να μας γοητεύει, αφού εξακολουθεί να είναι κούκλα και σούπερ στιλάτη, με την floral μπλούζα που επέλεξε και jeans.

Ενώ πολύ απλά ντυμένος ήταν και ο Διονύσης Σχοινάς ο οποίος εμφανίστηκε και αυτός με jeans συνδυάζοντας το με μαύρο μπλουζάκι και αθλητικό παπούτσι.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εμφάνιση τους:
Πηγή: only

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved