Ποιoς ηθοποιός απέρριψε φωτογράφηση με την αγαπημένη του έναντι 20.000 ευρώ;
Showbiz

Ποιoς ηθοποιός απέρριψε φωτογράφηση με την αγαπημένη του έναντι 20.000 ευρώ;

 Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι από εκείνους που θεωρεί ότι οι παπαράτσι φωτογραφίες των επωνύμων που βλέπουμε σε περιοδικά, είναι στημένες από τους ίδιους τους διάσημους και τον εκάστοτε φωτορεπόρτερ. Μάλιστα, όταν του έγινε πρόταση έναντι μεγάλης αμοιβής, να κάνει φωτογράφηση μαζί με την επίσης επώνυμη αγαπημένη του, εκείνος αρνήθηκε. Ποιος είναι;

Είναι ο Ιωάννης Παπαζήσης που όπως αποκάλυψε, είχαν προσφέρει στον ίδιο και την αγαπημένη του Βανέσα Αδαμοπούλου να φωτογραφηθούν για 20.000 ευρώ!

«Μου είχαν πει όταν είχαμε κάνει τις πρώτες “Σειρήνες Στο Αιγαίο” να φωτογραφηθούμε για 20.000», είπε ο ηθοποιός στο «Μες Στην Καλή Χαρά», αφήνοντας άφωνο ακόμα και... τον καναπέ!

Μα τέτοια πρόταση - μαμούθ για μερικά κοινά ενσταντανέ; Μπράβο σουξέ το ζεύγος Παπαζήση - Αδαμοπούλου - oύτε το πριγκιπικό της Βρετανίας να ήτανε!

Πάντως, ο ηθοποιός δεν «λύγισε» και απάντησε αρνητικά στην πρόταση: «δεν το συζητάω και δεν πρόκειται να κάνω ποτέ φωτογράφηση με την σύντροφό μου», πρόσθεσε.

«Δεν με εξυπηρετεί εμένα αυτό. Δεν κατέβηκα στην Αθήνα για να γίνω γνωστός, δεν με ενδιαφέρει αυτό το πράγμα. Εγώ θέλω να παίζω ρόλους και όχι να με βλέπουν στον δρόμο και να με χαιρετάνε τα παιδάκια και οι γιαγιάδες», εξήγησε ο Ιωάννης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved