Η κρίση χτύπησε και τη Μάντα Παπαδάκου!
Showbiz

Η κρίση χτύπησε και τη Μάντα Παπαδάκου!

Σίγουρα το να μεγαλώνεις τρία παιδιά δεν είναι και το πιο εύκολο. Οι υποχρεώσεις του σπιτιού είναι ιδιαίτερα αυξημένες και η Μάντα Παπαδάκου, λόγω της οικονομικής κρίσης, πήρε την απόφαση να συνεισφέρει και αυτή ό,τι μπορεί οικονομικά. Μαζί με μια φίλη της ανοίγουν μια μικρή επιχείρηση μανικιούρ-πεντικιούρ στη Γλυφάδα.

«Επειδή οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, αποφάσισα ότι πρέπει να προσπαθήσω και εγώ να συμβάλλω στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Εχουμε τρία παιδάκια και ήδη έχουμε κάνει περικοπές. Τώρα ήρθε η ώρα να δουλέψω για να συνεισφέρω στην οικογένειά μου». Στη νέα της αυτή επαγγελματική προσπάθεια θα είναι μαζί της και μια πολύ καλή της φίλη. «Την πρόταση μου την έκανε η φίλη μου, η Κλόντια ντε λα Φλορ, και δέχτηκα να κάνουμε μαζί μια προσπάθεια στο κομμάτι της ομορφιάς με πολύ υψηλή ποιότητα service και σε χαμηλές τιμές. Εκτός από μανικιούρ-πεντικιούρ, θα υπάρχουν και άλλες πρωτοποριακές υπηρεσίες για σπα. Σκοπός μας είναι η υψηλή ποιότητα να συνδυάζεται με το λιγότερο δυνατό κόστος για τον πελάτη».

Το μαγαζί βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Γλυφάδας. Αυτές τις μέρες η Μάντα τρέχει από το πρωί έως το βράδυ προκειμένου να ετοιμαστούν όλα στο μαγαζί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τα εγκαίνια θα γίνουν τις επόμενες μέρες και αναμένεται να δώσουν το «παρών» πολλά λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο της showbiz. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved