Η Πωλίνα Γκιωνάκη υποδύεται την Amy Winehouse
Showbiz

Η Πωλίνα Γκιωνάκη υποδύεται την Amy Winehouse

Η Πωλίνα Γκιωνάκη εμπνέεται από την Amy Winehouse και ανεβάζει μια παράσταση-ψυχογράφημα αφιερωμένη στα άτομα με υπερβολικές ευαισθησίες.

Αυτήν την περίοδο, η Πωλίνα Γκιωνάκη ετοιμάζει πυρετωδώς μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση, η οποία αναφέρεται στην Amy Winehouse. Πρόκειται για το έργο «Είμαι εδώ» που έχει γράψει η ίδια και θα ανεβεί στις 8 Δεκεμβρίου στο μπαρ «Κόμης».

«Εκτός φυσικά από τη φωνή της, με ενέπνευσε η προσωπικότητά της και ειδικά η σχέση της με τον πατέρα της, στον οποίο είχε φοβερή αδυναμία, δηλαδή κάτι ανάλογο που είχα κι εγώ με τον δικό μου πατέρα…», αναφέρει χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε καθημερινή εφημερίδα.

Μελετώντας την τραγουδίστρια, η ηθοποιός ανακάλυψε ότι πολλά στοιχεία από την προσωπικότητά της είναι ίδια με την ηρωίδα του βιβλίου «Ψυχώσεις» της Σάρα Κέιν. «Κατά τη γνώμη μου, ένα άτομο που φτάνει στο να έχει τέτοιες εξαρτήσεις, όπως η Amy Winehouse, δεν είναι απλώς ένα άτομο ευάλωτο αλλά υπερβολικά ευαίσθητο. Όσο για το ταλέντο, τι να πει κανείς. Φωνές σαν τη δική της δεν πεθαίνουν ποτέ…» τονίζει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved