Η Μαριώ ξεσπά κατά των πολιτικών
Showbiz

Η Μαριώ ξεσπά κατά των πολιτικών

Η Μαριώ δεν άντεξε την πίεση που δέχεται όχι μόνο η ίδια αλλά και ο υπόλοιπος λαός και ξεσπά!



Η τελευταία ρεμπέτισσα, σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Marconi Radio 96,1 F.M.» και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη μίλησε καθαρά και ξάστερα για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αλλά και έδωσε απαντήσεις στου πολιτικούς.
«Όλοι οι άνθρωποι είναι με σκυμμένα κεφάλια. Τα λαμόγια βολεύτηκαν και έπαιρναν τα λεφτά» λέει ξεκάθαρα η Μαριώ και δε σταματά εκεί. «Πληρώνουμε τα χρέη αυτών, που τα τσεπώσανε και έχουν φύγει. Υπάρχει αγανάκτηση. Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν δουλειές. Πεινάνε!» λέει ταραγμένη. «Τι μόρφωση έχουν; Πού μας οδηγούν; Τι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα;» ξεσπά κατά των πολιτικών και μαρτυρά ότι ο κόσμος που πάει για να διασκεδάσει μαζί της «δε γελούσε» και εκείνη προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να τους αλλάξει τη διάθεση.
«Επειδή είμαι τραγουδίστρια και είμαι επώνυμη θα κυκλοφορώ με ταξί;» λέει η Μαριώ και δηλώνει ότι χρησιμοποιεί τα Μέσα για τις μεταφορές τις, όπως ο υπόλοιπος κόσμος. «Εγώ ήμουν η τραγουδίστρια του παταριού. Δεν ήμουν η τραγουδίστρια του σαλονιού» λέει και κλείνει συναισθηματικά φορτισμένη.
Ένας λαϊκός άνθρωπος, που ίσως νιώθει περισσότερο από κάθε άλλο το «σφυγμό» του κόσμου την ώρα της οικονομικής κρίσης. Πηγή: tralala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved