Ματίκα – Ιορδανίδης: Άρχισαν τα όργανα πριν από το γάμο;
Showbiz

Ματίκα – Ιορδανίδης: Άρχισαν τα όργανα πριν από το γάμο;

Είπε και λάλησε η Θάλεια Ματίκα. Θα παντρευτεί τον καλό της Τάσο Ιορδανίδη, αλλά αυτό θα γίνει με τους δικούς της όρους, τουτέστιν το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου και όχι της εκκλησίας.

Διότι η Θάλεια, όπως είπε στην κάμερα στου Made In Star δεν είναι και πολύ fan του πανηγυριού που λέγεται θρησκευτικός γάμος, οπότε θέλει ο δικός της να είναι απλός, λιτός και χωρίς πολλά, πολλά τούλια και κουφέτα.

Τι λέει ο μέλλων σύζυγος γι΄ αυτό;

«Εγώ είμαι λίγο πιο παραδοσιακός. Θα ήθελα να πάμε στην εκκλησία, αλλά θα ενστερνιστώ τις απόψεις της γυναίκας μου. Θα πάμε στο δημαρχείο και μετά θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους μας», απάντησε.

Όμως κατά του θρησκευτικού γάμου είναι και η… πεθερά που ήθελε πως και πώς να δει το γιόκα της ντυμένο γαμπρό να περιμένει την καλή του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Θάλεια Ματίκα πάντως είναι ανένδοτη. Μπορεί να μην ξέρει ακόμα την ακριβή ημερομηνία του γάμου, ξέρει όμως πώς θα είναι ο γάμος.

Ο μοναδικός ίσως που θα μπορούσε να της αλλάξει γνώμη σύμφωνα με τον Τάσο Ιορδανίδη είναι ο… κουμπάρος, Πέτρος Φιλιππίδης που και αυτός ψηφίζει δαγκωτό θρησκευτικό γάμο. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved